Kao da je u zemlju propala: Njemačka policija gubi bitku s fatalnom Miki koja je nestala s milijun eura

Kao da je u zemlju propala: Njemačka policija gubi bitku s fatalnom Miki koja je nestala s milijun eura

Više od dva mjeseca policija u Njemačkoj bezuspješno traga za Mirnesom Miki S. (42), osumnjičenoj da je iz firme u Stuttgartu u kojoj je radila otuđila više od milijun eura. Ova dama, za koju BiH mediji pišu da je rodom iz Busovače, ne silazi s naslovnica vodećih njemačkih medija.

Novi broj Bilda piše kako se njezin stan nalazio na 3. katu neupadljive zgrade u Cannstattu, samo 250 metara udaljenom od Državnog ureda kriminalističke policije. U taj stan se uselila 2021. godine, susjeda je novinarima rekla kako joj se Miki, kako su je zvali prijatelji, predstavila kao direktorica podružnice kompanije koja radi od podneva do navečer.

Prodavačica u obližnjoj pekari rekla je novinarima kako je Mirnesa “živjela vrlo povučeno” te kako ju je nekoliko puta vidjela u šetnji sa psom i ‘zgodnim partnerom’.

Danas je njezin stan prazan, a policija je promijenila bravu i zapečatila ga. Na vratima njenog stana visi poruka glavne inspektorice: ‘Cilindar vaše brave je zamijenjen! Pravi ključevi su kod policije.‘

I dok je policija traži, njezini prijatelji, javljaju njemački mediji, slave svoju Miki i ismijavaju policiju, pišu 24sata.

‘Ona je najtraženiji kriminalac u Njemačkoj. A njezini prijatelji slave zlu plavušu Mirnesu S.‘, piše Bild.

Podsjećamo, sumnja se kako je novac otuđila u popodnevnim satima 14. listopada iz kompanije koja se bavi prijevozom novca. Krađa je uočena istog dana i policija je raspisala potjeru. Osumnjičena Mirnesa je visoka 174 cm, ima plavozelene oči, plavu kosu i više tetovaža po tijelu. Nudi se i nagrada za informacije koje bi pomogle u otkrivanju njezine lokacije.

Foto: Instagram