Karolina Vidović Krišto hvali Europsku uniju: Gabrijela Žalac je živjela u iluziji da će je Plenkovićeva zaštita spasiti

Karolina Vidović Krišto hvali Europsku uniju: Gabrijela Žalac je živjela u iluziji da će je Plenkovićeva zaštita spasiti

Karolina Vidović Krišto komentirala je uhićenje bivše ministrice Gabrijele Žalac. Njezinu objavu prenosimo u cijelosti.

” Uhićenje Plenkovićeve ministrice Gabrijele Žalac zapravo je prva konkretna korist Hrvatske od članstva u Europskoj uniji.

Jer, Hrvatska je talac korumpiranih, udbaških, pravosudnih struktura, koje su medicinskim rječnikom rečeno – karcinom nad hrvatskom budućnošću.

USKOK nam se ruga kad istražuje koliko je piva i vina nekakav župan popio na ručku, a milijune i milijarde ne vidi.Jeste li svjesni da, kao što je G. Žalac živjela u iluziji da će je Plenkovićeva zaštita očuvati od kaznenoga progona, da će isto tako doći vrijeme kad će se procesuirati i utjecaj na pravosuđe?

Jer, kad Vi iz Vlade DORH-u zabranjujete istraživanje, primjerice, slučaja ministra Marića i kredita u HBOR-u, ali i Plenkovićeve uloge u tim rabotama, to je utjecaj na pravosuđe i kazneno djelo.Korupcija koju vi provodite izravni je uzročnik da nam, primjerice, učitelji imaju plaće s kojima se ne može živjeti”, ističe Karolina Vidović Krišto.

Foto: Hina