Karolina Vidović Krišto progovorila o sputavanju u Domovinskom pokretu: Sve ću reći u četvrtak

Karolina Vidović Krišto progovorila o sputavanju u Domovinskom pokretu: Sve ću reći u četvrtak

Karolina Vidović Krišto i Milan Vrkljan trebali su više detalja o izlasku iz Domovinskog pokreta objaviti tek sutra, no Krišto je za Večernji list ipak progovorila o razlozima raskola te ukratko dodala da nikog iz stranke ne želi vrijeđati ili prozivati te da joj to nije u karakteru.

Govoreći o spletkarenjima i pritiscima rekla je:

– Riječ o pritiscima koji su bili ispod pristojne političke razine, onim pritiscima koji su kolegu Vrkljana i mene sprječavali da u svoje osobno ime te u ime Domovinskog pokreta ostvarimo zbiljske i korjenite reforme koje su Hrvatskoj i hrvatskom društvu neophodne. Tu prije svega mislim na vladavinu pravu, bezuvjetnu borbu protiv korupcije i socijalnu pravdu – kazala je Vidović Krišto i dodala kako su to njezina tri načela zbog kojih je ušla u politiku i od njih nikada neće odstupiti.

NIje htjela govoriti je li Miroslav Škoro taj koji ju je sputavao u radu.

– Prerano je za govoriti o tome. Kao što sam rekla ne želim protiv nikoga pričati ad hominem, ali mogu reći da će sa svim detaljima javnost i novinari biti upoznati u četvrtak na konferenciji za medije na koju su svi pozvani. Tamo ćemo pričati otvorenije – dodala je Vidović Krišto. Nije htjela još govoriti o budućem radu u Saboru.

Foto: Edvard Šušak/Hina