Kerum se u svom stilu obračunava s novinarom. “Nije pristojno i korektno da se ti i Ivošević kao Srbi rugate Svetom Duji”

Kerum se u svom stilu obračunava s novinarom. “Nije pristojno i korektno da se ti i Ivošević kao Srbi rugate Svetom Duji”

Predsjednik HGS-a i bivši gradonačelnik Splita Željko Kerum na svojoj Facebook stranici obračunao s novinarom Dalmatinskog portala Damirom Petranovićem. Kerumu je zasmetao novinarov tjedni pregled, te ga je prozvao zbog da od Ivoševića dobiva ”plaću sa strane”, prenosi RTL.

”Odgovor Petranoviću na tekst na Dalmatinskom portalu pod naslovom “Split jest zbilja bio kurac”.

Novinaru Petranoviću, većina tvojih tekstova je gađenje mene, moje stranke i moje obitelji, odnosno Keruma. Pitanje je sad je li to mržnja prema meni ili si ograničen pa nemaš drugih tema, vjerojatno ovo drugo. Polupismen si i ne znaš šta bi pisao i ja ti dobro dođem, lagano dobiješ plaćicu i nešto “sa strane” od tvog zemljaka Ivoševića, odnosno njegovih civiliziranih, tolerantnih, uljuđenih mentora Puljaka.

Petranoviću, postao si proziran, prošle godine si ti dobio nagradu “zlatni kurac” koju ti je uručio tvoj zemljak, porijeklom Srbin kao i ti, i nije pristojno i korektno da se ti i Ivošević kao Srbi rugate Svetom Duji, Splitu i Hrvatskoj, pogotovo u vrijeme uskršnjih blagdana. Naš katolički Uskrs je bio sedam dana prije vašeg, pravoslavnog. Mnogi pravoslavci i Srbi su meni čestitali i ja njima jer poštujemo vjeru, ali i mi katolici i pravoslavci štujemo i molimo Isusa Krista da nam da zdravlje, mir i ljubav, a što vas dva radite? Radite podjele, mržnju i nered u hrvatskom gradu Splitu, vi ne poštivate svoju pravoslavnu vjeru ni našu katoličku ni muslimansku ni bilo čiju. Vi ste loši, vi gledate svoj jadni i sitni interes”, napisao je Kerum.

Foto: Hina