Koalicijski partner HDZ-a Milan Bandić izbacio Jozu Brkića iz još jednog lokala

Koalicijski partner HDZ-a Milan Bandić izbacio Jozu Brkića iz još jednog lokala

Milan Bandić odlučio je izbaciti Jozu Brkića iz još jednog gradskog lokala, a odluku koju je potpisao otkriva da je samo za taj lokal stariji brat Milijana Brkića ostao dužan skoro 43.000 kuna za najamninu i ostale komunalije. Ispada da Brkić nije plaćao zakup skoro 10 mjeseci, a niti je prostor priveo svrsi. Dobio ga je u zakup još u ožujku 2018. godine

Ovaj put se radi o prostoru u Ilici 36 gdje je trebala biti brijačnica Feš i Nobl. Mi smo prošli tjedan bili na toj lokaciji, ali rano ujutro i izgledalo je kao da je barem taj prostor zaista i priveden svrsi. Izlozi su oblijepljeni neprozirnom reklamom brijačnice, a čak i na njenoj Internet stranici stoji adresa da se može posjetiti i telefonski broj za narudžbe. Međutim, obrazloženje odluke otkriva suprotno.

– Očevidom provedenim 01.04.2019. utvrđeno je da je zakupnik započeo s adaptacijom predmetnog prostora, međutim isti i dalje nije priveden namjeni, niti se u istom obavlja ugovorena djelatnost – stoji u obrazloženju odluke.

Kao i ranije za prostor u Paromlinskoj, službenici su ga upozorili u više navrata da prostor treba urediti, ali to na kraju nije urađeno. U Paromlinskoj je ostao i dug od preko 20.000 kuna koje je Brkić naknadno podmirio.