Koja je najbolja kladionica u Hrvatskoj

Koja je najbolja kladionica u Hrvatskoj

U Hrvatskoj postoje mnogobrojne kladionice. Ne možemo izabrati najbolju kladionicu jer svaka kladionica ima svoje prednosti i mane. 

Najbolja kladionica u Hrvatskoj je ona koja će igračima dati najbolje bonuse i ponudu.

U nastavku Vam predstavljamo najbolje kladionice u Hrvatskoj, prema njihovoj ponudi i bonusima.

Favbet kladionica

Najbolja online kladionica trenutno na tržištu je Favbet kladionica. Od 2019. je započela tendenciju rasta te se još uvijek uzdiže na hrvatskom tržištu zbog toga što ju Ivan Rakitić promovira, ali najviše jer stalno ulažu u poboljšanje njihove ponude i softvera.

Ova hrvatska kladionica Vam nudi ponudu standardnog klađenja, ali i izvedenica poput: usporedbi igrač vs igrač, i igrač vs ekipa, hendikepa, zbroja i raspona golova, itd.

Razrađena ponuda za nogomet nudi određene događaje koji imaju veće tečajeve nego ostale kladionice.

PSK kladionica

PSK kladionica, na mobilnim aplikacijama i mrežnoj stranici nudi uvid u statistiku i informacije koje ce Vam pomoci u klađenju. 

Kladionica nudi standardno klađenje na ishod pojedinog događaja ili kombinaciju više događaja. Moguće je klađenje u različitim izvedenicama, kao što su: hendikep, rezultat, kartoni, korneri, zbroj i raspon golova, i sl. 

Također, PSK kladionica uživo omogućuje praćenje događaja i statistike u realnom vremenu. 

22bet

22bet kladionica je jedna od kladionica gdje će svatko pronaći na što će se kladiti. 

Koristi najbolje pružatelje usluga za online klađenja, poput Microgaming-a, NetEnt-a i Habaneno-a. 

22bet se pokazala kao jedna od kvalitetnijih web stranica za online klađenje, kako u Hrvatskoj, tako i u svijetu. 

Na 22bet stranici ćete pronaći široku ponudu sportova; u ponudi su popularni momcadski sportovi poput nogometa, košarke, odbojke, kriketa, bejzbola, ali i individualnih sportova kao sto su boks, tenis, konjske utrke, snooker, i još mnogo toga.

Betwinner

Betwinner je online kladionica koja je dostupna na svjetskoj razini. Nudi izbor vrhunskih sportskih događaja i koeficijenata koji su iznadprosječni s obzirom na razne sportove i igre. 

Na njihovoj stranici se nalazi više od 1000 događaja na dnevnoj razini koje pokrivaju raznorazne sportove. Kod njih možete pronaći i casino igre kao što su blackjack, rulet, baccarat.

Osim sportskih događaja, moguće je kladiti se i na razne vrste zabave, kao što su glazbena natjecanja ili TV emisije. 

SuperSport 

SuperSport kao online kladionica u Hrvatskoj odražava visoke standarde i zanimljive promocije. 

Omogućuju se klađenja na pojedine događaje, kombinacije i sisteme te njezine izvedenice kao sto su hendikep, zbroj golova i sl. 

Ponuda sadrži mnogobrojne događaje za različite sportove, a klađenje uživo je vrlo kvalitetno. Kladionica ima mnogo promotivnih akcija i bonusa koji će Vam poboljšati iskustvo klađenja na SuperSport stranici.

Sada kada smo prošli kroz što naše kladionice nude, red je na Vama da odlučite koja kladionica je za Vas najbolja.

Foto: Hina