Kratak posjet rodnom gradu. Naš proslavljeni glumac otkrio da je prebolio koronu

Kratak posjet rodnom gradu. Naš proslavljeni glumac otkrio da je prebolio koronu

Naš proslavljeni glumac Goran Višnjić (49) prošlog je tjedna kratko bio u Šibeniku kako bi posjetio roditelje i kćerkicu, a posjet je iskoristio za uživanje s obitelji u gradskim atrakcijama.

“Planirali smo u Hrvatskoj provesti božićne blagdane, no u tome nas je spriječila korona. Naime, svi smo se bili zarazili pa smo propuštenu priliku odlučili sad nadoknaditi”, kazao je Goran za Gloriju, koji je polovinom siječnja obavijestio javnost na Instagramu da je imao problema s Covidom. “Napokon se vraćam u normalu nakon što sam dobio prokleti Covid prije mjesec dana. Potrajalo je. Prvo sam se osjećao kao da imam gripu i nakon nekoliko dana u krevetu počeo sam se osjećati bolje, ali umor…umor je ostao skoro dva tjedna. Mogu hodati i lagano trčati, ali teretana… kao da nisam vježbao tri mjeseca. Dobro, to samo znači da opet moram doći na tu razinu. Nadam se da ste svi super. Čuvajte sebe i obitelj. Pozdrav iz sunčanog Cornwalla”, napisao je na društvenim mrežama svoju borbu s koronom.

Za ovaj posjet ipak je izbjegavao prevelika druženja i velike gužve, za razliku od prošlog ljeta kad ga se često moglo vidjeti po gradu. Podsjetimo, Goran već zadnje dvije godine živi u Engleskoj, Cornwallu, donosi VL.  

Foto: Wikipedia