Lauc piše o tome kako je svijet stvarno otišao k vragu: Sada New York Times ozbiljno tvrdi da moramo cijepiti sve – jelene

Lauc piše o tome kako je svijet stvarno otišao k vragu: Sada New York Times  ozbiljno tvrdi da moramo cijepiti sve – jelene

Gordan Lauc piše o tome kako New York Times obavještava svoje čitatelje da pandemija ne može završiti dok ne cijepimo sve jelene.

“Kada jednom ostvarite fantastične prodajne rezultate, vaši nadređeni očekuju da ćete tako nastaviti i postajati sve bolji i bolji.Prodavati cjepivo svima svakih nekoliko mjeseci je super, no uvijek može i bolje.

Evo New York Times nas upravo obavještava da pandemija ne može završiti dok ne cijepimo sve jelene. Čujem da su pse i mačke u Americi već počeli cijepiti.

Kućni ljubimci su dio obitelji i moramo i na njih misliti. Ovo naravno nema nikakve veze s pandemijskim marketingom koji plasira takve priče, ili financira PCR testiranje jelena.

Trošak ne smije biti problem kad je zdravlje u pitanju. Nema veze što 100 milijuna ljudi već gladuje zbog našeg odgovora na pandemiju”, ističe Lauc.