Lauc poslao upozorenje hrvatskim oštromjerašima: Prestanite se prostituirati

Lauc poslao upozorenje hrvatskim oštromjerašima: Prestanite se prostituirati

Znanstvenik Gordan Lauc objavio je seriju postova u kojima objašnjava zašto na jesen nikako ne treba uvoditi stroge pandemijske mjere.

“Kad bismo bili velikodušni možda bismo mogli opravdati razne zahtjeve za strogim mjerama iz jeseni 2020., jer tada doista nije bilo čvrstih dokaza o potencijalnim koristima i štetama raznih „mjera“ za suzbijanje pandemije.Zahtjevi za strogim mjerama u jesen 2021. godine bili su motivirani isključivo lobiranjem industrije pandemije. Tada smo već znali da „mjere“ nemaju gotovo nikakav učinak na širenje virusa.Zahtjevi za raznim „mjerama“ sada su naprosto zločin, jer osim što znamo da nemaju gotovo nikakav učinak na širenje pandemije, imamo i jasne dokaze da uzrokuju kataklizmičku štetu na brojnim drugim područjima. Primjerice čak i u Australiji su novine počele pisati o posljedicama njihovog sumanutog odgovora na ovaj virus. Postali su doslovno izluđena nacija, a mladi su najviše nastradali”, ističe Lauc.

“Čak su i u “mjerama” opsjednutoj Kaliforniji shvatili da maske u školama ne služe ničemu.Nadam se da će se sada i lokalni plaćenici pandemijskog marketinga prestati prostituirati i da više neće u medijima tražiti uvođenje maski”, naglašava Lauc.

“Nikakve “mjere” nisu i neće zaustaviti širenje virusa. To je sada već svima jasno, no lobisti pandemijskog marketinga i dalje dominiraju u medijima (njihovi proračuni su nažalost gotovo neiscrpni, a pohlepa beskrajna…).Ako ipak donekle sumnjate u to što govorim, samo pogledajte Kinu. Uz sve sumanute mjere opet je, u pola ljeta, više od 100 milijuna Kineza u lockdownu”, tvrdi Lauc.

Foto: Hina