Lauc proveo brzo “istraživanje” među svojim zaraženim prijateljima: Evo što je zaključio

Lauc proveo brzo “istraživanje” među svojim zaraženim prijateljima: Evo što je zaključio

Doktor Gordan Lauc ponovno analizira što su nam donijele covid potvrde. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Jutros sam se malo bavio matematikom. Prebrojao sam ljude koje osobno poznam i koji su pozitivni na SARS-CoV-2. Vjerovali ili ne, ima ih 22. Od njih 22, 18 su cijepljeni i imaju covid-potvrde koje im omogućavaju da i dalje idu kamo god žele, uključivo i u posjete u bolnice i staračke domove.

Kad bi netko želio smisliti sredstvo koje potiče širenje epidemije, teško bi smislio nešto učinkovitije od covid-potvrda koje velikom dijelu populacije daje potvrdu da su sigurni, iako znamo da nisu.Covid-potvrde su još uvijek na snazi samo zato što oni koji su ih uveli ne znaju kako opravdati svoju pogrešku.

No griješiti je ljudski. Svi smo mislili da je zemlja ravna i da se sunce okreće oko zemlje, jer to je ono što smo vidjeli svojim očima, mislili smo i da ljudi ne mogu letjeti, jer je svatko tko je skočio s krova završio na zemlji. Isto tako smo mislili da covid-potvrde imaju smisla dok smo mislili da cijepljeni puno manje šire zarazu od necijepljenih. Danas znamo da nije tako.

S omicronom dvostruko cijepljeni šire potpuno jednako kao i necijepljeni. Dakle treba ili odmah ukinuti covid-potvrde za dvostruko cijepljene i priznavati samo one s trećom dozom (a i to vjerojatno svega 3-4 mjeseca), ili, što je puno bolje, odmah potpuno ukinuti covid-potvrde”, ističe Lauc.

Nešto prije je objavio da Velika Britanija ukida covid potvrde.

“Nadam se da ćemo ih i mi vrlo brzo ukinuti, jer je sada potpuno jasno da su covid-potvrde ne samo potpuno besmislene, već su i najveći širitelji epidemije…

Nadam se da ćete mi oprostiti što ću ponoviti da na to upozoravam od kada je kod nas najavljeno uvođenje covid-potvrda. Znanost uvijek ide ispred struke, a znanost je vrlo jasno već prije više od 6 mjeseci pokazala da će se upravo to dogoditi.

Da nismo covid-potvrdama omogućili cijepljenim zdravstvenim djelatnicima da se ne testiraju imali bismo puno manje proboja Delte u bolnice i ne bismo u ovom zadnjem, četvrtom valu bili jedna od najgorih zemalja na svijetu po smrtnosti… Beskrajno mi je žao mi što naša Vlada nije poslušala znanstvene argumente, već je dopustila da ju izmanipuliraju lobisti industrije pandemije. Ja sam doista dao sve od sebe da spriječim uvođenje covid-potvrda, no to nažalost nije bilo dovoljno”, napisao je Lauc.

Foto: Hina