Lauc upozorava: Evo kakvim se prljavim sredstvima služi pandemijski marketing. “Šarlatan”, “prolupao”, “antivakser”

Lauc upozorava: Evo kakvim se prljavim sredstvima služi pandemijski marketing. “Šarlatan”, “prolupao”, “antivakser”

Znanstvenik Gordan Lauc napisao je još jedan zanimljiv post o pandemijskom marketingu.

“Martin Kulldorff je profesor na Harvardu i jedan je od autora “Great Barrington” deklaracije koja se među prvima usprotivila uvođenju lockdowna kao metode borbe protiv pandemije. Danas je jasno da su bili skoro potpuno u pravu, no napadi koje je na njih organizirao pandemijski marketing su bili naprosto strašni.

Kada čitam za što su ih sve lažno optuživali u medijima, doslovno vidim naslove u našim medijima koji su napadali mene “šarlatan”, “prolupao”, “antivakser” i sl. Kada ulažete puno u marketing, onda jako pomno planirate marketinške akcije i birate slogane kojima ćete ostvariti marketinške ciljeve.

Ovdje se doslovno radi o identičnim frazama što otvara malo prostora sumnji da se radi o globalno koordiniranom marketinškom nastupu kojeg financira industija pandemije. Da se ne radi o prljavom lobiranju koje kroz nametnute zabrane i ograničenja doslovno gura svijet u kaos radi osobnog profita mogli bismo i pomisliti da se radi o legitimnim marketinškim ciljevima. Ovako to nisu legitimni ciljevi već doslovno zločin za koji će svi oni jednog dana morati odgovarati”, ističe Lauc

Foto: Hina