Lauc upozorio na moć pandemijskog marketinga: Želite li da vaše dijete bude superheroj? Evo što vam Pfizer poručuje

Lauc upozorio na moć pandemijskog marketinga: Želite li da vaše dijete bude superheroj? Evo što vam Pfizer poručuje

Gordan Lauc komentirao je reklamni spot Pfizera koji promiče cijepljenje djece. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Želite li da vaše dijete bude superheroj? Sve što trebate napraviti je cijepiti ga Pfizerovim cjepivom, ili barem tako Pfizer poručuje u svom reklamnom spotu.Ta objava dobila je do sada 123 palca gore i 7,700 palčeva dolje na NJIHOVOM službenom YouTube kanalu.

Cjepiva su jedno od najvećih dostignuća medicine i spasila su milijune života. I ovo cjepivo je odličan način kako pojedinac može smanjiti svoj rizik od teškog oblika bolesti, no prisilno cijepljenje onih kod kojih je rizik teškog oblika bolesti mali (a covid-potvrde nisu ništa drugo no prisilno cijepljenje) će uzrokovati veliki pad povjerenja u cjepiva, što će imati kataklizmičke posljedice na zdravlje naše djece u sljedećim desetljećima.

Reklamni spot Pfizera

Mi koji promičemo programe cijepljenja djece i već niz godina se sukobljavamo s (onim pravim) antivakserima to jako dobro vidimo. Nažalost marketing jedne farmaceutske tvrtke sada ima toliki proračun da je u mainstream medijima, profesionalnim udrugama i kod nekih znanstvenika (i posljedično političara) uspio progurati ideje koje su suprotne razumu i temeljnoj logici”, ističe Lauc.

Foto: Hina