Legenda hrvatskog sportskog novinarstva otkriva što piše Luki Modriću prije svake utakmice: A evo što je primijetio na Messiju

Legenda hrvatskog sportskog novinarstva otkriva što piše Luki Modriću prije svake utakmice: A evo što je primijetio na Messiju

Sportski novinar Edo Pezzi komentirao je za N1 polufinalnu utakmicu Argentine i Hrvatske. Vatreni u subotu igraju za treće mjesto na SP-u u Kataru, a Argentinci u nedjelju love zlatnu medalju nakon 36 godina.

Pezzi kaže kako je hrvatska reprezentacija dosad postigla tri velika uspjeha. “Da je netko prije prvenstva nudio ovaj plasman, svi bi potpisali. Ali mi smo takav narod, uvijek želimo još više. Ja sam apsolutno zadovoljan”, govori.

Za N1 otkriva: “Luki Modriću prije svake utakmice šaljem istu poruku: ‘Luka, pucaj. Zabij!’”

Edo Pezzi

Pezzi kaže da je Luka savršenstvo nogometa, pravi kapetan, da je najbolji nogometaš kojega smo imali i da će proći mnogo godina dok netko ne postigne što je postigao Modrić: “On je neponovljiv”, kaže.

“Prvi put u životu sam navijao protiv Messija. Ne mogu usporediti njega i Ronalda, ali vidi se da je malo nervozan. Pobjegle su mu neke stvari koje prije nije radio… To je talent koji se rađa jednom u milijun godina. Ako mi nismo prvaci, neka bude on, samo zbog tih silnih priznanja”, kaže Pezzi.

“Više bih volio da igramo s Francuzima nego s Marokom”, kaže novinar Edo Pezzi.

“Francuzi ako ne uđu u finale će imati težinu, zasićenost, to su igrači koji su sve živo osvojili. Volio bih da igramo s Francuzima i da ih dobijemo”, kaže.

Kad bismo ponovili Pariz i tu brončanu medalju, to bi bilo više nego što smo očekivali, zaključuje.

Foto: Hina