Liječnici zabranjen pristup KBC-u Rebro zato što je prijetila ravnatelju Ćorušiću: Crknite Hercegovci

Liječnici zabranjen pristup KBC-u Rebro zato što je prijetila ravnatelju Ćorušiću: Crknite Hercegovci

Liječnica (46) dobila je zabranu pristupa Kliničkom bolničkom centru Zagreb nakon što je prijetila njezinom ravnatelju Anti Ćorušiću, te još jednom liječniku. Zabranu joj je izrekao Županijski sud u Zagrebu odbivši zahtjev tužiteljstva da joj se odredi istražni zatvor.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Poznati modni dizajner otkrio kako se osjećao kada je za njega molilo fra Stjepan Brčina: Isplakao sam žuč iz sebe

Prijavljena je za prijetnju koju je poslala u poruci na adresu elektronske pošte bolnice. Bolnička pravna služba zaključila je da se doista radi o ozbiljnom kaznenom djelu, pa je sve prijavljeno policiji.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Preminuo poznati hrvatski politički emigrant: Osnovao HDZ četiri godine prije Franje Tuđmana

Kriminalističkim istraživanjem, tijekom kojeg je osumnjičena liječnica i ispitana, zaključeno je kako ima dovoljno dokaza protiv nje. Prijetnje su, kako proizlazi iz prijave, rezultat njezine frustracije što već treći put nije dobila željenu specijalizaciju, piše Ana Raić na portalu N1.

Nije ju dobila iako je svojevremeno radila na Rebru, a imala je, uvjerena je i najbolje kvalifikacije. Razlog je, posumnjala je ona, bila njezina narodnost, budući da se izjašnjavala kao Srpkinja.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: BIJELO DUGME: Goran Bregović ponovno u zategnutim odnosima s Željkom Bebekom zbog njegovog sina Zvonimira

Bijesna zbog svega što se dogodilo poslala je poruku KBC-u Rebro. U njoj se okomila na jednog liječnika, te ravnatelja Ćorušića.

“Crknite Hercegovci” i “P…. vam m……. ustaška”, bili su dijelovi njezine poruke zbog kojih je sada dobila zabranu približavanja KBC-u Zagreb i njegovim liječnicima.

Foto: Hina