Livnjaci oduševljeni Filipovim uspjehom, gradonačelnik mu poručio: Odveo si nas na vrh Europe

Livnjaci oduševljeni Filipovim uspjehom,  gradonačelnik mu poručio: Odveo si nas na vrh Europe

Livnjaci su oduševljeni uspjehom Filipa Mihaljevića koji je postao prvak Europe u bacanju kugle. Čestitkama se pridružio i gradonačelnik Livna Darko Čondrić, piše Livno online.

“Livno je u vrhu Europe zahvaljujući izvrsnom uspjehu Livnjaka Filipa Mihaljevića i osvajanju naslova europskog prvaka u Münhenu.

Dragi Filipe,najiskrenije čestitke na osvojenom zlatu u bacanju kugle na Europskom prvenstvu u atletici. Upravo onako kako je u javnosti odjeknula vijest o tvom izvrsnom uspjehu i osvajanju sjajne medalje tako se danas osjeća svaki Livnjak, sjajno, izvrsno i ponosno.

Dokazao si da naporan rad, upornost, odricanje i velika želja na koncu donose najbolje rezultate. S ponosom ističemo da naše Livno, pored svjetskog Dalića, danas ima i Europskog prvaka Mihaljevića.

Filip MIhaljević i gradonačelnik Livna Darko Čondrić/
Foto:Livno online

Želimo ti da u budućnosti nastaviš s vrhunskim rezultatima te da te u tvom radu prate dobro zdravlje i sreća. Još jednom iskrene čestitke u ime Grada Livna i moje osobno”, ističe gradonačelnik Livna Darko Čondrić.

Večeras, s početkom u 20 sati, na središnjem gradskom trgu u Livnu bit će upriličen doček za Filipa Mihaljevića, novog europskog prvaka u bacanju kugle.

Filip Mihaljević je na Olimpijskom stadionu u Münchenu trijumfirao hicem od 21,88 metara koji je postigao u posljednjoj seriji, kad je već imao osigurano zlatno odličje.

Mihaljević je pobijedio ispred Srbina Armina Sinančevića (21,39) i Čeha Tomaša Staneka (21,26).

Pobjeda je imala i posebnu posvetu.

“Večeras sam bacao za svog devetomjesečnog sina koji je kod kuće. No, imao sam svoje navijače, njih deset, jer moj ujak živi u Münchenu. Hvala Münchenu”, poručio je najbolji europski bacač kugle u ovom trenutku.

Naslovna fotografija: Hina