Mamić komentirao Stankovićevog gosta: Udarni termin dobio čovjek koji još jedino nije branio zlikovce Staljina, Pol Pota i Judu

Mamić komentirao Stankovićevog gosta: Udarni termin dobio čovjek koji još jedino nije branio zlikovce Staljina, Pol Pota i Judu

Bjegunac Zdravko Mamić komentirao je gostovanje odvjetnika Ljube Pavasovića Viskovića u emisiji “Nedjeljom u dva” Aleksandra Stankovića. Odvjetnik Pavasović je zanimljiv toga što brani suca osječkog suca Darka Krušlina kojeg Mamić optužuje za primanje mita. Mamićevu objavu prenosimo u cijelosti.

“Danas je u udarnom terminu svojih sat vremena slave na nacionalnoj televiziji dobio odvjetnik koji od zlikovaca nije branio jedino Staljina, Pol Pota i Judu Iškariotskog, a i njih nije samo zato jer nije bio živ u isto vrijeme kad i oni.

Osim toga, u svojoj sjajnoj biografiji gospodin Ljubo Pavasović ostat će upamćen kao jedan od grobara nekad velikog nogometnog kluba; splitskog Hajduka, te kao čovjek kojeg je prije petnaestak godina udruga slijepih odabrala za najzgodnijeg Hrvata.

Umjesto da se kao takav bori za reformu pravosuđa, koje by the way i njemu uzima kruh jer odvjetnici u ovoj situaciji ne mogu raditi normalno obzirom da suci uzimaju pare i reketare, umjesto da sude po zakonu, on danas meni inputira da sam ja složio nekakve „dobre konstrukcije“ koje će me dovesti do pravednog postupka. Samo da ga podsjetim – njegov klijent, uvaženi sudac Audemars Krušlin priznao je da je uzeo sat od mene, jer eto puno se popilo.

Priznao je da je nepozvan došao na zabavu odvjetnika Miljevića, pijančevao po Dinamovom VIP salonu. Objavio sam video zapise s njegovog rođendana koje je slao mome bratu dok mu je sudio. Obzirom da mu to nije dovoljno, 12.5. reći ću tijelima progona i gdje je, kada i kako uzeo novac kojim me reketario, to će biti kraj njegove karijere i još jedan uspjeh u karijeri odvjetnika koji o pravu pojma nema”, piše Mamić.

Foto: Hina