Marija Selak Raspudić komentirala Jandrokovićevu sliku u gaćama: Može li niže?

Marija Selak Raspudić komentirala Jandrokovićevu sliku u gaćama: Može li niže?

Marija Selak Raspudić komentirala je obnaženu fotografiju koju predsjednik Sabora Gordan Jandroković dijeli po društvenim mrežama. Njezinu objavu prenosimo u cijelosti.

“Ono kad predsjednik najvažnije institucije u zemlji kao argument u raspravi dijeli u javnosti vlastitu sliku u gaćama. Može li niže? Zamislite da to napravi neka od saborskih zastupnica. Što je iduće? Što ako ga, primjerice, predsjednik Milanović optuži da “nema m***” za argumentiranu raspravu?

Gordan Jandroković u gaćama

Hrvatskom saboru treba vratiti dostojanstvo koje zaslužuje, a to se sigurno neće dogoditi dok njime predsjedaju ljudi koji misle da se mišićima rješavaju nagomilani društveni problemi”, piše Marija Selak Raspudić.

Podsjetimo, Gordan Jandroković objavom na Facebooku odgovorio je predsjedniku Zoranu Milanoviću, koji ga je nazvao nasilnikom bez mišića.

“Budući da me klaun Milanović optužio da sam nasilnik bez mišića, a kako se zalažem za argumentiranu raspravu, prilažem dokazni materijal. Nasilnik nisam, a o mišićima prosudite sami…”, napisao je Jandroković na Facebooku, objavivši svoju fotografiju u kupaćim gaćicama.