Marin Miletić svojim fanovima: Idemo svi na prosvjed protiv HDZ-a. Evo i kada

Marin Miletić svojim fanovima: Idemo svi na prosvjed protiv HDZ-a. Evo i kada

Zastupnik Marin Miletić poziva građana da kažu dosta HDZ_ovoj vladavini. Poručio je svojim fanovima da dolazi na prosvjed koji će se održati 10. rujna u Zagrebu.

“Hrvatska je i tvoja i moja. Hrvatska je naša. A oni su od nje napravili privatnu prćiju, tvornicu novca za sebe i svoje sebične interese. Kradu nas 30 godina, padaju im ministri lopovi, padaju im gradonačelnici lopovi, padaju im načelnici lopovi, padaju im župani lopovi, padaju im supruge lopovi, padaju njihovi direktori lopovi, padaju im i predsjednici stranke lopovi. Padaju im prijatelji predsjednika – lopovi.

Kradu nas i smiju nam se u facu. Kradu nas i lažu nas. Sve čine da prevare svoj narod i da narod smuljaju. Bacaju kosti da se gladni narod tuče oko ideoloških tema dok oni trpaju ne milijune nego milijarde u svoje džepove. Narode, ukrali su više od MILIJARDU KUNA. I smiju vam se u lice. Jer su nas tako sve krali godinama. Ukrali ste nam legitimni REFERENDUM.

I niste ukrali samo ovaj referendum narodu. Uvodili ste nam lockdown i otimali temeljne slobode. Zar stvarno itko tko nije u talu s njima, zar stvarno itko tko nije njihov može argumentirano reći da ih nije više dosta? DOSTA vas je!I da. Onda je i vaše pitanje meni upućeno bez veze. Naravno da ću doći na mirni i legitimni prosvjed građana ispred HDZ-a u subotu 10. rujna.

Vjerujem u demokraciju. Vjerujem da vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu. Vjerujem da građanski nepusluh i mirni prosvjedi mogu imati velikog efekta. Moram, radi svoje djece. Koja su zaslužila ljepšu, bolju i pošteniju Hrvatsku”, ističe Miletić.

Foto: hina