Marin Miletić žestoko odgovorio osnivaču Indexa: Matija Babić mrzi kršćane i to je evidentno

Marin Miletić žestoko odgovorio osnivaču  Indexa: Matija Babić mrzi kršćane i to je evidentno

Mostov zastupnik Marin Miletić žestoko je uzvratio Matiji Babiću koji je u svom postu prilično negativno pisao o mostovcima.

“Matija Babić vlasnik INDEX portala u statusu na fejsu upozorava javnost kako treba bit oprezna s kritikom Plenkovića i HDZ-a jer bi mi Mostovci mogli doći na vlast.Babić tako ukazuje da su ugrožene vrijednosti koje on i njegov portal tako zdušno zagovaraju. Mostovce prikazuje kao veću opasnost i od kriminalne organizacije koja desetljećima uništava hrvatski suverenitet, gospodarstvo i tradicionalne vrijednosti.

Ta njegova ekipica je žestoko zagovarala potpuna zatvaranja, cijepljenje svega što hoda i zalagala se za skrivanje po podrumima. Pritom su sve one koji misle drugačije – nabijali na stup srama rugajući im se i šireći mržnju prema njima. Nepotrebno je sada baviti se njegovim privatnim životom i navodnom opsesijom tajlandskim dječacima. Neću se baviti niti njegovim makinacijama, pozivom na paljenje katoličkih crkvi niti utajama poreza, krađama ili radom za opće dobro kao kaznom zbog zlouporabe studentskih ugovora ili na kraju krajeva korištenjem bez suglasnosti moje fotografije s facebooka. Babić mrzi kršćane i to je evidentno.

Ovo je objavio Matija Babić

Mrzi jer se sukobljava s vlastitom savješću koja čak i njega samog upozorava da se i on i njegovi pristaše neumitno približavaju trenutku kad će se susresti s posljedicama njihova djelovanja. Sustav vrijednosti kojeg zagovara se iznutra raspada i njegovo biće vapi za obraćenjem jer duboko u sebi zna što bi ga moglo dočekati u susretu s istinom. Isus pak od nas kršćana traži da molimo za one koji nas mrze i progone. Tako ćemo i postupiti. A ovo je sve naprosto – sjajno. Most je glavna tema Premijeru Plenkoviću.

Navodno nas psuje po hodnicima što nam prepričavaju novinari koji su prisutni na njegovim presicama. A narod… narod nas je prepoznao. Kao zastupnike koji se drže zajedno poput armiranog betona. Koji ljube istinu i mrze nepravdu, koji izgaramo za svoj narod. Narod ustvari već sada zna – mi ćemo biti ti koji će preuzeti odgovornost za vođenje Hrvatske i to u osobito teškim vremenima, ali čvrsto fokusirani na neku novu, ljepšu, pošteniju i pravedniju budućnost. Zato su se tako uznemirili. Zato jer im dolazi kraj.

Matija, reci sve što ti je na srcu, reci koliko te je strah Vječne istine i pravde, reci ljudima koliko nas mrziš i koliko je grozno ako Most i svi oni koji istinski vole ovaj narod i ovu zemlju napokon preuzmu odgovornost za vođenje Hrvatske. Sve im reci Matija i puno ti hvala na tome, ni sam nisi svjestan koliko nam pomažeš”, ističe Miletić.