Milan Popović isprovocirao Severinine fanove: Uslijedile su burne reakcije

Milan Popović isprovocirao Severinine fanove: Uslijedile su burne reakcije

Severina Vučković i Milan Popović ne kriju svoje reakcije u medijima, a tako ni na društvenim mrežama, nakon što je pjevačici po drugi put oduzeto skrbništvo nad sinom Aleksandrom u korist oca. Severina je od tada iznijela brojne detalje i osude na račun Popovića, ali i hrvatskog pravnog sustava, prenosi Slobodna Dalmacija.

Nakon odluke Vrhovnog suda u Zagrebu, ali i velikog pritiska javnosti, kratko se oglasio Milan Popović, istaknuvši kako je donešena jedina odluka koja ide u korist njihovog maloljetnog sina. No, sada je ponovno odlučio isprovocirati svoju bivšu partnericu, pa je na Instagramu objavio sljedeću fotografiju uz natpis: “Mama je jedna, a očeva je više, zar ne?”, piše na slici.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Gazda Ivica Todorić likuje: U posljednje vrijeme redovito se priča o tome da će Plenković brzo završiti u zatvoru

No nije dugo trebalo da se društvene mreže rasplamsaju, pa je bilo komentara podrške, no i dosta onih koji su takvu objavu osudili. “On je njoj jedini, tebi nije”, glasio je komentar jednog korisnika.

Dijete ne raste u trbuhu oca, već u majčinom trbuhu”, “Gospodine, nakon ove izjave “Jedna je majka, a očeva može da ima više komada”, dajte onda majci njenog jedinog sina. Majka je majka. Vaša izjava je zaista cinična,” glasili su komentari drugih.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Vjernici Bratiškovaca protiv dalmatinskog episkopa Nikodima Kosovića: Zašto je “crkvenu kuću” tajno iznajmio lokalnom vinaru

Podsjetimo, Severina je na svom prvom nastupu nakon ove sudske presude pročitala govor u kojem je podržala sve majke koje se bore s istim problemima progovorivši o svojoj borbi, nakon što je otpjevala svoju emotivnu pjesmu “Rođeno moje”.

“Kažu da moramo šutjeti o slučajevima gdje su djeca u pitanju. I biti pokorne. Ja sam ustrajno i pokorno šutjela. Druga strana je govorila, ja sam šutke čekala i vjerovala u hrvatski pravni sustav. Zbog zaštite djece, ako ne mene. Šutjela sam dok mi prvi put nisu oduzeli dijete. Od tada govorim o nepravdi sustava,o organiziranoj otmici djece kada su u pitanju bogati ili moćni očevi. I neću prestati.. Hvala vam na podršci, nikada vam se neću moći zahvaliti, moj duboki naklon”, izjavila je Severina tom prilikom, prenosi Slobodna Dalmacija.

Foto: Hina