Milanović okupio najžešće kritičare Davora Bernardića: Hoće li uskoro objaviti svoju predsjedničku kandidaturu?

Milanović okupio najžešće kritičare Davora Bernardića: Hoće li uskoro objaviti svoju predsjedničku kandidaturu?

Željko Jovanović objavio je na svojoj Facebook stranici zanimljivu fotografiju koja pokazuje da je aktualni predsjednik SDP-a Davor Bernardić potpuno izgubio kontrolu nad strankom, ali i da je Zoran Milanović samo korak do svoje predsjedničke kandidature. Nekoliko saborskih zastupnika  SDP-a uživalo je u  “u dobrom društvu kod Pante”  sa svojim bivšim (cinici bi rekli i sadašnjim) šefom, a vjerojatno su iskoristili priliku i razmijenili mišljenja o aktualnoj  političkoj situaciji u stranci i državi.

“U dobrom društvu kod Pante” bili su saborski zastupnici Peđa Grbin, Siniša Hajdaš Dončić, Vedran Babić, Željko Jovanović…

Komentari na društvenim mrežama bili su prilično negativni. Evo nekih najzanimljivijih: Posljednja večera i gospodin slučajna država s njima. Strašno!  Niškoristi, jedu i piju, a ti narode krezubi rintaj za palentu! Jato gusana! Nikakve koristi od Zokija, socijalistički mentalitet avangardnog mentalnog sklopa, odmetnut od naroda kojem pripada. Političar prošlog stoljeća.

Naravno, ima i motivacijskih komentara u kojima se ističe da je vrijeme da Milanović istakne svoju predsjedničku kandidaturu.

Zoran Milanović još uvijek nije službeno objavio da će se kandidirati za predsjednika iako je, kako kažu njegovi suradnici, svakim danom sve bliži toj odluci. Ako je prije samo tjedan dana omjer bio 50:50 posto za i protiv kandidature, nakon ove fotografije može se reći da su izgledi za kandidaturu veći od 50 posto.

Bit će zanimljivo vidjeti hoće li Davor Bernardić reagirati na otvorenu provokaciju svojih stranačkih kolega od koji su neki već suspendirani zbog neposluha.