Milanović tvrdi da je puno stabilniji od Plenkovića: Nisam ni na koga tjelesno nasrnuo

Milanović tvrdi da je puno stabilniji od Plenkovića: Nisam ni na koga tjelesno nasrnuo

Predsjednik Zoran Milanović boravio je u Donjem Miholjcu i ponovno komentirao aferu Janaf.

Ja se jesam ispričao, on je mogao biti ironičan, moj način nije bio uvredljiv, nisam nikoga nazvao bijesnim, nisam na nikoga tjelesno nasrnuo u Saboru i govorio im svakakve riječi. Ja sam puno stabilniji od njega, rekao je Milanović o Plenkoviću.

U klubu je, ponovio je, bio dva puta, “u vrlo uskom društvu”. “Ne bih tamo više nikad otišao”, rekao je predsjednik.

“Nisam se ja tamo skupljao na Martinju, pogotovo ne nakon što sam izabran. Došla riba iz Splita, nitko je nije htio kupiti, pa smo mi pojeli viškove”, rekao je Milanović, javlja N1.

“Mora postojati elementarna razina povjerenja, imamo predsjednika Vlade koji ne zna ništa. Važno je kako se ovakve situacije tretiraju u Njemačkoj, to je valjda država koja bi se trebala ugledati na Hrvatsku po tom pitanju, jer u Hrvatskoj nitko ništa ne zna. Masa ljudi je u lockdownu putovala, a vi pitate mene kao predsednika države zašto nisam ostao doma. Nisam i ne bih nikad ostao doma”, rekao je Milanović.

Kazao je i da bi se ministrima iz Vlade koji su išli u klub u Slovenskoj 9 netko trebao ispričati, “jer su namagarčeni”.

“Neka mi prestanu pričati o stilu, ja na ljude ne nasrćem fizički, ne psujem, ne urlam na njih. Znam biti grub, ali ta razina bahatosti i arogancije nije moje područje”, rekao je predsjednik, ponovno aludirajući na Plenkovića.

“Ja pazim s kim razgovaram, sigurno nisam razgovarao ni s kim o nečemu što bi moglo kompromitirati mene. Ako jesam, onda sam ništarija”, rekao je Milanović.

Foto: Danijel Kasap/Hina

Facebook Comments