Ministar Beroš nakon druženja s Ninom Badrić: Nisam ugroržen, Nina nije kontakt

Ministar Beroš nakon druženja s Ninom Badrić: Nisam ugroržen, Nina nije kontakt

Ministar zdravstva Vili Beroš osvrnuo se  na medijske napise da se družio s Ninom Badrić, pjevačicom koja je bila na jednom druženju na Korčuli s kojeg su navodno neki ljudi pozitivni na koronavirus. Pojasnio je tu situaciju.

‘Kontaktirao sam s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo i s kolegicom koja je nakon uvida u njihove podatke kazala da Badrić nije zabilježena kao kontakt nakon tog zbivanja na Korčuli 6. kolovoza. Nitko s tog zbivanja nije bio pozitivan. Spominjalo se da je tamo bila i Severina, a to nije bilo točno’, kazao je i nastavio:

‘Nina Badrić nigdje nije detektirana kao kontakt, nema određenu mjeru samoizolacije i mislim da nisam osobno bio ugrožen.’

‘Ono što stalno promišljamo je kako povećati testiranje. Jučer smo čuli da dolaze novi i daleko pouzdaniji testovi. Razmišljamo i kako pomoći turistima u Hrvatskoj, pa čak i za njih omogućiti testiranje. Nalazimo određene načine na koje tome doskočiti’, kazao je ministar i dodao kako sve veći broj poslodavaca želi da se njihovi radnici testiraju prije povratka na posao.

View this post on Instagram

Da mi kompa bude Mažuranic frend Stjepan Radic prijatelj Marulić ko buraz Vili Beroš😬 #ostanimonegativni ✌🏻

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on

Foto: Hina