Mirjana Hrga poslala moćnu poruku Ivani Petrović: Da se neke pita, ne bi ti dopustili ni da dišeš

Mirjana Hrga poslala moćnu poruku Ivani Petrović: Da se neke pita, ne bi ti dopustili ni da dišeš

Publika je odlučila da je najbolja televizijska novinarka Ivana Petrović. Vrhunska je novinarka s karijerom dužom od 30 godina, s čijim se iskustvom i znanjem na našim prostorima gotovo nitko ne može mjeriti. Ivana se zahvalila svima na potpori, a osvrnula se i na hejtere koji problematiziraju njezinu nagradu.

“Pa da završim danas sam dobila još stotinjak čestitki , i ne mogu više tipkat jer ce mi prst otpast. Hvala svima. Na komentare javne milicije sa margina se ne treba osvrtati. Nebitni su i meni već smiješni sa njihovim predvidivim reakcijama. Raduje me tisuću čestitki dobrih ljudi svih vrsta uvjerenja i opredjeljenja. Neki su moji prijatelji neke ne poznam . Živjeli svi vi meni”, napisala je Ivana Petrović.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Pokćerka Ljube Jurčića uživala na Super Bowlu s novom ljubavi: Nedavno se razvela od sina Zdravka Mamića

Mirjana Hrga je podržala svoju kolegicu.

“Draga Ivana, da se te neke pita, ne bi ti dopustili ni da dišeš a kamoli da budeš nagrađivana od svojih gledatelja. Uživaj u zasluženom priznanju. I zapamti – ni jedna bolest nije zdrava. Nisu vrijedni ni osude ni prijezira. Čestitke još jednom”, napisala je Mirjana Hrga.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Šefica liječničkog sindikata totalno “sasjekla” ministra financija: To što se preko reda cijepio protiv covida ne znači da je stručnjak za zdravstvo

Sve ovo što se događalo oko Ivane Petrović komentirao je i Igor Peternel.

“Ljevičarska kulturno- medijska mafija buni se što je Ivana Petrović dobila nagradu. Vrijeđaju i jauču! Dobiti tu nagradu je valjda njihovo ljudsko pravo pa tako Šprajc ima dosmrtnu pretplatu na kipić za novinara, a Severina za pjevačicu godine. Ne znam doduše što je to Severina ove godine važno otpjevala, ali vidim da Ivana Petrović nije prihvatljiva jer je navodno previše desno.

Da su te novinarske nagrade prave, a ne fake, nagradu bi dobio Bujanec, a ne Šprajc, obzirom na godišnju kumulativnu gledanost i broj klikova.

Međutim kod nas je ionako sve fake pa bih Ivani Petrović preporučio da im vrati tu bezveznu nagradu. Neka se dječica zabavljaju”, ističe Peternel.

Na slici: Mirjana Hrga i Ivana Petrović