Pokćerka Ljube Jurčića uživala na Super Bowlu s novom ljubavi: Nedavno se razvela od sina Zdravka Mamića

Pokćerka Ljube Jurčića uživala na Super Bowlu s novom ljubavi: Nedavno se razvela od sina Zdravka Mamića

Tia Jurčić i Mario Mamić rastali su se krajem prošle godine nakon šest godina braka. Nakon razvoda Tia je otišla u Ameriku gdje je i ranije živjela. Na svojoj društvenoj mreži u posljednje vrijeme objavljuje prisne fotografije s bivšom NBA zvijezdom i sportskim komentatorom Kennyjem Smithom, a domaći mediji špekuliraju da su u vezi. Sad je pak objavila fotografiju sa Smithom sa Super Bowla, prenosi Slobodna Dalmacija.

Smith se dva puta ženio. Ima dvoje djece iz prvog braka. S manekenkom Gwendolyn Osborne također ima dvoje djece, a svojim djetetom smatra i dijete koje je ona dobila u prethodnoj vezi. Razveli su se 2018. godine.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Šefica liječničkog sindikata totalno “sasjekla” ministra financija: To što se preko reda cijepio protiv covida ne znači da je stručnjak za zdravstvo

Tia je prije Marija Mamića bila u braku s američkim košarkašem Chrisom Warrenom, s kojim ima sina. S bivšim suprugom je ostala u prijateljskim odnosima.

Tia i Mario Mamić, vjenčanje
Tia Jurčić i Mario Mamić na vjenčanju

Slobodna Dalmacija pokušala je dobiti izjavu od Tije da li ponovno ljubi nakon razvoda od Marija Mamića, odnosno je li u vezi sa Smithom, no nije bila dostupna za komentar, pa su nazvali Ljubu Jurčića, bivšeg ministra gospodarstva, čija je pokćerka.

– Ne znam jesu li u vezi, ona je vrlo društvena osoba, često mi šalje fotografije iz izlazaka – rekao je Ljubo.

Pitali su ga i da prokomentira Tijin razvod od Marija Mamića.

– Odrasli su ljudi. Samo sam ih pitao jesu li prespavali odluku o razvodu. Rekli su da jesu. Sve je bilo gotovo vrlo brzo, a s Marijem sam ostao u korektnim odnosima – rekao je Jurčić za Slobodnu Dalmaciju.

Kada joj je s 12 godina umrla majka, Jurčić je preuzeo brigu o Tiji. Iako je njezin ujak bio zakonski posvojitelj, Tia je odlučila ostati s Ljubom.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Bivši hrvatski diplomat zgrožen ponašanjem Martina Kosovca: Pa kome se on belji i pokazuje šipak. Ponekad su korisne i mamine kuhače

– Moja najbolja prijateljica bila je teško bolesna i trebala je pomoć. Tad sam upoznao to preslatko stvorenje, njezinu kćer Tiju. Iako je njezin ujak bio zakonski posvojitelj, ona je ipak odlučila ostati sa mnom i ja sam je udomio – ispričao je Jurčić prije nekoliko godina za 24 sata.

Tia i Mario vjenčali su se 2017. u zagrebačkom hotelu Westin u kojem je Mario Mamić slavio i s bivšom suprugom Monikom Kravić. Goste je zabavljala srpska turbofolk pjevačica Rada Manojlović. Kumovi su bili Marko Vjetrović, glasnogovornik nogometnog kluba Partizan, i njegova supruga Višnja. Tia i Mario Mamić upoznali su se godinu dana prije na Pagu gdje su Mamići ljetovali, a Novu godinu dočekali su u Dubaiju.

Foto: Instagram