Miro Bulj žestoko napao Beroša i Plenkovića: Sumnja da Vlada po potrebi frizira podatke o zaraženima

Miro Bulj žestoko napao Beroša i Plenkovića: Sumnja da Vlada po potrebi frizira podatke o zaraženima

Splitsko-dalmatinska županija današnji je rekorder sa 190 novih slučajeva zaraze koronavirusom, za što je ministar Vili Beroš prozvao Mostovog gradonačelnika Sinja, Miru Bulja i njegovo ismijavanje mjera – jer je rast broja zaraženih u Sinju 465 posto.
Podsjetimo, zbog kršenja epidemioloških mjera, puštanja glazbe nakon ponoći, Miro Bulj je nakon Sinjske alke zaradio optužni prijedlog zbog remećenja javnog reda i mira. Tada je odbacivao sve optužbe da će krcati grad za Alku dovesti do povećanja broja zaraženih, a pri tome ostaje i sada, javlja RTL.

Na današnje brojke i tvrdnje ministra zdravstva odgovara:

“Vlada Republike Hrvatske se hvali da je u Hrvatskoj došlo nikada više turista, prema tome ovo je izrugavanje i stavljanja stigme na grad Sinj dok ne računa druge gradove i druga ponašanja i kriterije. Ima mogućnost ili da se svi isto ponašamo, da se zabrani sve svima ili da se dozvoli da se svi ponašamo jednako, a to ministar Beroš ne čini, a poglavito prema gradu Sinju”, kazao je Bulj za RTL izrazivši sumnju da Vlada po potrebi frizira podatke o zaraženima.

Facebook Comments