Možda Ivani Kekin smeta to što “desni mediji” pišu o njezinim prijateljima koji su “zapeli” u Zambiji?

Možda Ivani Kekin smeta to što “desni mediji” pišu o njezinim prijateljima koji su “zapeli” u Zambiji?

Na sramotan istup zastupnice Ivane Kekin stižu reakcije.

“Dragi prijatelji, ovako izgleda ljevičarska tolerancija. Dakle, ekipa (ne)Možemo smatra da javni novac pripada isključivo njima. Toliko su im umovi zarobljeni da zaista misle da shvaćaju što je sloboda i demokracija. Istina je suprotna- njihova je ideologia totalitarna i vodi u ropstvo. Neće proći”, napisao je saborski zastupnik Stjepo Bartulica.

Reagirao je i poznati psihijatar Herman Vukušić kojemu je Ivana Kekin kolegica po struci.

“Neznalica.Lažljivica.Manipulator.Antidemokrata.

Sve ovo odnosi se na Ivanu Kekin, političarku koju mi se gadi zvati kolegicom jer je svoje “kolegijalno” ponašanje nedavno demonstrirala u Hrvatskom saboru, naprasnim izlaskom sa tematske sjednice o porastu broja dijagnoza rodne disforije u RH.

Sada bi mlada komsomolka još i određivala ključ po kojem će se dodjeljivati sredstva za poticaj rada nezavisnih medija.Smeta joj Narod.hr.Zašto?

Zato jer piše istinu o kobajagi “stručnjacima” za transrodne osobe koji su se u proteklih sedam godina dobro obiteljski i interesno umrežili?

Ili zato jer objektivno izvješćuje o njoj milom glazbeniku i ostatku ekipe koji su zapeli na “službenom putovanju” u Zambiji?

Možda zato jer promiče kulturu očuvanja života naspram kulture feticida?Što možemo očekivati od ovakve osobe da dođe na vlast?

Vjerojatno neku novu jamu na Žumberku…Stoga, pošto je već javno dokazala nedostatak hrabrosti i znanja da se sa mnom suoči, neka me Ivana Kekin sada tuži sudu zbog epiteta kojima sam je počastio na početku ove objave, sve ću u zarez dokazati”, ističe Herman Vukušić.

 

Foto: Hina