NAKON DUGE I TEŠKE BOLESTI: Preminula je poznata riječka novinarka

NAKON DUGE I TEŠKE BOLESTI: Preminula je poznata riječka novinarka

Nakon duge i teške bolesti preminula je poznata riječka novinarka i radijska voditeljica Nikolina Nina Deranja.

Vijest je objavila Radio Rijeka gdje je Nikolina radila dugi niz godina i gdje je izgradila svoj prepoznatljiv stil, a njen glas  mnogima je bio omiljen.

“Otišla je tiho moja draga kolegica sa Radio Rijeke Nikolina Deranja! Vjerujem da je nestala patnja i bol koju si nosila proteklih godina. Nebeski anđeli se raduju jer njihova radio postaja sad je jače za još jedan vrhunski glas!

”Ugodan dan želi Vam Nikolina Deranja”!
Počivala u miru Božijem draga Nina!”, napisao je njezin dugogodišnji kolega Vladimir Jurić.

“U 51. godini života, nakon duge i teške bolesti, preminula je naša kolegica Nikolina Deranja, novinarka, voditeljica i producentica.

Od sredine 90-ih godina bila je jedan od najprepoznatljivijih glasova Radio Rijeke.

Pamtimo vesela i zanimljiva izdanja emisije “Vidi što je mačka dovukla pred vrata”. Njena “Fizička atrakcija”, u suradnji sa Zvonimirom Peranićem, gotovo desetljeće bavila se različitim oblicima stvarnosti kroz viziju popularne fizike.

Ali, posebno su upečatljiva i slušana bila njena izdanja emisije “Kamo danas” u kojima je svakodnevno s vama i nama dijelila male životne mudrosti i optimizam. S tim optimizmom borila se protiv bolesti do samoga kraja”, navodi se na stranicama Radio Rijeke.