Nenad Bakić otkrio tko je “Ceca hrvatske znanosti”: Zašto laže i kleveće?

Nenad Bakić otkrio tko je “Ceca hrvatske znanosti”: Zašto laže i kleveće?

Nenad Bakić nastavio je polemiku sa Sašom Cecijem kojeg često naziva i “Cecom hrvatske znanosti”. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Znanstveno i epidemijsko-analitički impotentni Ceca hrvatske znanosti se našao rugati mom modelu koji je u okvirima ove svima potpuno neočekivane eksplozije u EU (zbog značajno manje efektivnosti cjepiva nego što smo očekivali) neusporedivo precizniji od svih državnih modela u EU, i zapravo jako dobar – pričekajmo današnji broj hospitalizacija da se uvjerimo još jednom u pratkički savršenu preciznost – iako možete vidjeti i u komentaru.

Naravno, laže i kleveće, jer sam upravo ja najavio sve ovo što se događa, i nastanak i razvoj 4. vala od srpnja, te ovaj njegov zadnji razvoj.Hrabro i besplatno sam preuzeo ulogu države i naravno svih ovih pobjeguša kao Ceca hrvtaske znanosti (plus svi Apelisti) koje smo cijeli život školovali i masno plaćali da nam budu korisni baš u ovakvim situacijama – a što su proizveli?

Tako, čak i da je moj model puno lošiji … a nije, i kao što znate mnogi se oslanjanju na njega, bio bi beskonačno bolji od svih analiza koje Ceca proizveo (nešto dijeljeno s 0 je beskonačno).

Zanimljivo je da njegove objave lajka sama elita s IRB, zapitajmo se kako to da IJS u Sloveniji radi bar nešto, makar jako krivo, a IRB ništa? Čudno, zar ne?Sudeći po šefu sindikata na IRB, znanost bi mogla biti naša najslabija društvena točka. Koje ste analize (o modelima da i ne govorimo) vidjeli od naše znanosti u krizi?

Općenito, najgori su oni koji kritiziraju druge (pa i kad im je rad dobar i koristan), a sami ne mogu baš ništa napraviti. Isprika, napravio je 1000 selfija i naslikavao se u gužvi bez maske, tko zna koliko je to doprinjelo epidemiji ako stalno tako radi.

Naravno, Ceca se zalaže za cijepljenje djece i propusnice, kao ‘pametni’ odgovor na krizu, tužno. Vlada srećom ne sluša takve šarlatanske incijative “, ističe Nenad Bakić.

Podsjetimo, Saša Ceci je kritizirao model Nenada Bakića. Zanimljivo je da Ceci Bakića podrugljivo naziva “Modelatorom”.

“Modelatorov model nastavlja brutalno promašivati sve više i više iz dana u dan. Iz drugih vijesti… kad pada kiša, ulice su mokre. Baš si nešto mislim da valjda zato i nema novih korekcija modela – prošla je uletila nakon 4-5 dana, a sad već devet nema nove.

Bilo bi presumnjivo čak i najvećim poklonicima da je i ta druga korekcija otišla k vragu već za dan-dva. Možda sam lud, ali nisam glup, rekao bi netko. Možemo barem večeras malo pobjeći u izmišljene strave i užase, a nakon sutra će biti dovoljno vremena da razmišljamo o stvarnim stravama i užasima koje su proizveli ovakvi prodavači lažne nade i ohrabrivači neodgovornog ponašanja. Cijenu za njih, kao i uvijek, plaćamo svi”, ističe Saša Ceci.

Facebook Comments