Nenad Bakić: Poraženi koronaški lobi se međusobno časti priznanjima i nagradama

Nenad Bakić: Poraženi koronaški lobi se međusobno časti priznanjima i nagradama

Nenad Bakić je komentirao vijest o tome da je Sveučilište u Rijeci dodijelilo počasni doktorat Ivici Đikiću.

“Poraženi koronaški lobi se međusobno nagrađuje počastima (ovdje Jonjić progurao Đikića), ali ništa ne može izmijeniti činjenicu da su se brutalno osramotili i bili totalno poraženi u svim svojim naporima unatoč 100% medijskoj podršci.

U cijele 3 godine pandemije nisu uspjeli proizvesti baš nikakve analize, o epidemiološkom modelu da i ne govorimo.Nisu uspjeli nabiti lockdown, maske, potvrde i cijepljenje djece i narod ih prezire. To možete vidjeti po ponašanju ljudi na društvenim mrežama koje su pravi glas javnosti.

Npr. moj komnetarčić na zidu HRT dobije 1000+ pozitivnih komentara, a sam glavni post o Đikiću dobio puno više sprdnja reakta nego pozitivnih.Najaktivniji sektaš Ceci usprkos emisiji u najgledanijem terminu HTV i tome što je član upravnog odbora najveće znanstvene institucije ne uspije u svojim sektaškim javnim nastupima okupiti više od desetak (!) zainteresiranih. Normalan čovjek bi propao u zemlju od srama, vjerujem da se i Cecko srami, nervozni osmjeh to pokazuje… A videovi koji ga prokazuju na Infodemiji imaju preko milijun (!) pregleda.

Dakle nemojte misliti da zato jer su sektaši premreženi i u medijima da su mainstream. Ne, oni su rubna i teško poražena i osramoćena sekta. Iako njihovi sektaši na FB nastupaju izrazito agresivno i proglašavaju normalne ljude ‘ekstremistima’ znajte da su oni rubna, otužna manjina i tako ih tretirajte. Inače, najviše ih boli sprdnja”, ističe Nenad Bakić.

Nedavno je i Saša Ceci dobio Nagradu Grada Zagreba koja uključuje i izdašnu novčanu nagradu.

Foto: Hina