Nevena Randeli Vejzović otkrila kada je prvi put iskusila pravu ljubomoru i bijes: Plakala sam u WC-u jednog restorana

Nevena Randeli Vejzović otkrila kada je prvi put iskusila pravu ljubomoru i bijes:  Plakala sam u WC-u jednog restorana

U principu se ne sjećam, nekako je sve nestalo kad su one došle na svijet, rekla je televizijska voditeljica i autorica Nevena Rendeli Vejzović (42) za Gloriju, kada su ju pitali kako je izdržala postupak umjetne oplodnje.

Sjećam se te boli, fizičke i psihičke, za koju znam da je postojala, samo sam je negdje duboko potisnula, kada sam shvatila da će ono što drugima uspjeva spontano ili planirano, za mene biti veliki problem i frustracija. Sjećam se kako sam plakala u WC-u jednog restorana kada nam je prijateljica rekla da je trudna. Nije da nisam bila sretna zbog nje, ali tada sam prvi put iskusila pravu ljubomoru i bijes. Usmjeren uglavnom na sebe, a onda i na cijeli svijet – progovorila je Nevena brutalno iskreno o problemu s plodnosti.

Naime, ona i snimatelj Mak Vejzović (42) vjenčali su se 2016., a danas imaju tri kćerkice. Blizanke Leu i Mare dobili su uz pomoć potpomognute oplodnje, a osam mjeseci kasnije, Nevena je saznala da je ponovno trudna s kćerkicom Vitom, javljaju 24sata.

Osam mjeseci nakon rođenja blizanki, sasvim slučajno, jer nam nije padalo napamet da bi se to moglo dogoditi, bez pomoći liječnika i laboratorija, bila sam opet trudna – ispričala je Nevena.

Doktoru u poliklinici sam rekla da ima jednu šansu, jer nisam bila spremna to prolaziti više od još jednom – rekla je Nevena.