Ni nakon tri tjedna nema traga nestaloj Marijani. Policija tapka u mjestu u potrazi za bivšom pobjednicom Big Brothera

Ni nakon tri tjedna nema traga nestaloj Marijani. Policija tapka u mjestu u potrazi za bivšom pobjednicom Big Brothera

Prošla su točno tri tjedna otkako se bivša pobjednica Big Brothera Marijana Seifert (38) udaljila s kućne adrese u Zagrebu i od tada joj se gubi svaki trag. Zagrebačka policija i dalje traga za Marijanom, no potraga do ovog trenutka nije urodila plodom. Koliko se intenzivno traga za Marijanom Seifert upitali smo i policiju koja nam je samo potvrdila da je potraga još uvijek u tijeku. – Što se tiče nestalih osoba i potrage za nestalim osobama ono što vam možemo reći je to da ako se osoba nalazi u evidenciji nestalih osoba to znači da i dalje tragamo za njom – poručili su nam iz Policijske uprave zagrebačke, donosi Večernji list.

Više detalja o samoj potrazi nisu otkrili. –  Što se tiče nestalih osoba nikada ne dajemo nikakve dodatne izjave ili pojašnjenja, a procedura traganja za nestalim osoba je standardan dio postupanja policije i sve podatke i vezane općenito o tome kako se za njima traga mogu se pronaći na stranici nestali.hr – dodali su iz policije. 

Inače, Seifert je nestala 27. travnja, a njezin je suprug Karlo nestanak je odmah prijavio policiji, a za pomoć u pronalasku svoje supruge zamolio je i svoje prijatelje na društvenim mrežama. Podsjetimo, Marijana je u trenutnu nestanka na sebi imala kratku majicu boje senfa, sportsku jaknu, tajice crne boje s bijelo-crvenom crtom i svijetle tenisice. Marijana je visoka oko 167 centimetara, vitkog je stasa, ima plavu kosu i zelene oči te nekoliko tetovaža (tetovaža cvijeta orhideja na donjem djelu leđa, glava jednoroga na lijevom bedru, dvije tribal tetovaže na lijevoj podlaktici i desnom gležnju, tekstualnu tetovažu na desnom ramenu i na zapešću desne ruke znak beskonačnosti). Nedugo nakon nestanka prolaznici su kod zagrebačkog Mosta mladosti pronašli Marijanine dokumenti i mobitel te odmah o svemu obavijestili policiju. U potragu za nestalom reality zvijezdom uključio se i HGSS. U potražnoj akciji sudjelovalo je 12 spašavatelja HGSS-a iz stanica Zagreb, Karlovac, Gospić i Bjelovar, od čega 6 ronioca, s 2 čamca i 1 bespilotnom letjelicom, a ronioci su pregledali i 6 teglenica koje se nalaze uz obalu Save, no do sada nestaloj Marijani, koja je i majka dvoje malodobne djece, nisu ušli u trag. 

Foto: Hina