NIJE POZNATO ŠTO RADI: Portal procijenio koliko godišnje zarađuje Davor Šuker

NIJE POZNATO ŠTO RADI: Portal procijenio koliko godišnje zarađuje Davor Šuker

Jedan od najpopularnijih hrvatskih nogometaša svih vremena Davor Šuker već duže vremena je izvan fokusa javnosti, općenito slabo vremena provodi u Hrvatskoj. Većinom prema zadnjim informacijama boravi na relaciji London – Sjedinjene Američke Države, a često voli svratiti u elitni Las Vegas, poznat po brojnim kockarnicama te dobrom provodu.

Poznati portal koji je specijaliziran za procjenu neto vrijednosti javnih osoba, CA Knowledge, ‘zavirio’ je u novčanik bivše zlatne kopačke s francuskog Mundijala 1998. godine i procijenio da je ukupno težak čak 15 milijuna dolara. Također, napravili su procjenu njegove zarade po godini i tako navode da mu se na bankovni račun slijeva oko milijun dolara godišnje, javlja Večernji list.

Primjerice, 2018. godine vrijedio je prema njihovim procjenama 10 milijuna dolara, a njegovo bogatstvo se ove godine popelo na 15 milijuna dolara. Trenutno nije poznato čime se točno bavi i sudjeluje li u kakvom biznisu, ali vjerojatno je odgovor potvrdan.

Podsjetimo, Šuker je karijeru započeo u rodnom Osijeku, nastavio u Dinamo, a kasnije je nastupao za Sevillu, madridski Real, Arsenal, West Ham te Munchen 1860. Jedno vrijeme obnašao je funkciju predsjednika HNS-a, a sjedio je i u Izvršnom odboru Uefe.

Foto: Hina