NIJE U MILOSTI PREMIJERA: Vili Beroš govorio o magnetskim poljima i čipovima

NIJE U MILOSTI PREMIJERA: Vili Beroš govorio o magnetskim poljima i čipovima

Vili Beroš, ministar zdravstva, kazao je danas na sjednici Vlade kako u zadnja 24 sata imamo 179 novih slučajeva zaraze. Udio u broju testiranih je 4,56 posto. 35,9 je kumulativna stopa za dva tjedna na sto tisuća stanovnika.

“U bolnicama je situacija povoljna, osim u nekim bolnicama u Dalmaciji gdje se bilježi mali porast hospitaliziranih. 94 posto hospitaliziranih nije bilo cijepljeno. Utrošeno je 2,965.000 doza”‘, Kazao je Beroš i najavio da će se cijepit i u ljekarnama koje će moi izdavati i potvrde, javlja N1.

Kaže da su jučer zaposlenici zdravstva imali edukaciju o značaju cjepiva.

“Više malih žarišta brzo mijenjaju sliku cijelih županija. Zaključak je jasan, stabilnost stoji na cijepljenju, mjerama, edukaciji i osobnoj odgovornosti”, istaknuo je.

Pozvao je starije od 80 godina među kojima je 45 posto necijepljenih, da se cijepe.

“Čipovi i magnetska polja vezano za cijepljenje, spadaju u sferu znanstvene fantastike”, zaključio je. U posljednje vrijeme sve se češće špekulira da je Vili Beroš jedan od glavnih kandidata za smjenu kada dođe vrijeme za rekonstrukciju Plenkovićeve Vlade. Beroš nije napravio išta kada je riječ o reformi zdravstva i smanjenju dugova.

Foto: Hina