Nikola Grmoja: Imao sam lud vikend, spavao sam samo nekoliko sati

Nikola Grmoja: Imao sam lud vikend, spavao sam samo nekoliko sati

Nikola Grmoja opisao je na Facebooku što je sve radio tijekom vikenda. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Imao sam ludi vikend bez odmora, gotovo i bez spavanja. Spavao sam u ova tri dana sve skupa nekoliko sati, ali ne žalim jer bez žrtve ništa se veliko ne može napraviti.
U petak kasno navečer nakon onog sramotnog incidenta na Trgu sam vozio prema jugu i našoj splitskoj ekipi predvođenoj Ivicom Grkovićem dostavio reklamne materijale.
U subotu me čekao Zadar i potpora našoj vrhunskoj ekipi, Mladenu Malti koji je kroz ove 4 godine kao vijećnik bio noćna mora korumpiranim vladajućim strukturama, kao i našim kandidatima Radi Škarici koji se natječe za gradonačelnika Zadra i Đaniju Bunji koji je kandidat za župana.
Na Narodnom trgu sam u izjavi za medije poručio da se slažem s onima koji tvrde da Zadru ne treba filozofiranje ali sam dodao da Zadru ne treba ni kriminal. Trebaju mu stručni i odgovorni ljudi, Zadru treba Most!
Nakon toga sam otišao u posjet Petrčanima s našim Dujom Stanišićem gdje sam se našao i s opozicijom iz Općine Privlaka. Nakon prekrasnog druženja krenuo sam za Primošten gdje sam s našim kandidatom za župana Šibensko-kninske županije Ivicom Ledenko, pružio podršku mladom vlasniku OPG Šarićevi Dvori Šimo Šariću u kandidaturi za načelnika Primoštena.
Nakon ugodnog druženja krenuo sam prema jugu i svom rodnom i jedinom Metkoviću na važan sastanak.
Zaspao sam iza ponoći i već u 3:30 krenuo za Zagreb kako bi bio na jutarnjem druženju s građanima Sesveta u organizaciji naših mostovaca u Sesvetama. Nakon Sesveta posjetio sam i Soblinec gdje su me mještani upoznali s problemima koje će naš zagrebački Mostovci uskoro i javno artikulirati i ponuditi rješenja za njih.
Uglavnom mlada ekipa i novi ljudi u politici oko Mosta u Sesvetama što je potvrda da je Most budućnost. Nakon Soblinca krenuo sam prema Svetoj Nedelji gdje naša organizacija Most Sveta Nedelja izlazi po prvi put na lokalne izbore.
Nastavljamo i sutra istim tempom, već ujutro sam u Novskoj kako bi pomogao našoj ekipi iz Mosta Sisačko-moslavačke županije koju vodi naša Luca Gašpar Šako. I tamo idemo po velike stvari, posebno u Petrinji gdje Robert Groza
ide po pobjedu.
I ne nisam umoran i neću biti umoran dok našu Hrvatsku ne oslobodimo onih koji su je premrežili korupcijom i koji su potjerali naše ljude iz Domovine”, piše Nikola Grmoja.

Foto: Hina