Nikola Grmoja: Radić i Vujnovac su novcima “poklopili” dobar dio medija i političara. E mene neće ušutkati

Nikola Grmoja: Radić i  Vujnovac su novcima “poklopili” dobar dio medija i političara. E mene neće ušutkati

Mostovac Nikola Grmoja komentirao je posljednje izjava Maria Radića koji je najavio da će Pavao Vujnovac preseliti dio poslovanja u Švicarsku. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“U razgovoru za jednu televiziju, lider Domovinskog pokreta Mario Radić najavljuje da će Vujnovac zbog mojih izjava preseliti dio poslovanja u Švicarsku zbog čega će Hrvatska na poreznim prihodima izgubiti milijardu eura. Ova Radićeva najava pokazuje koliko je povezan s Vujnovcem jer unaprijed zna kakve će Vujnovac poslovne poteze povući.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: ANALIZA DRAŽENA ĆURIĆA: Plenković je sastavio neambicioznu Vladu. Nije doveo nijedno pravo osvježenje, ima samo dvije ministrice. On se priprema za odlazak ili kuje “pakleni plan”

Osim toga ta najava pokazuje koliko sam bio u pravu kad sam govorio da je Domovinski pokret zapravo poslovni, a ne politički projekt.

Ako je sve ono što ja iznosim o Vujnovcu laž, zašto onda Vujnovac prebacuje svoje poslovanje u Švicarsku?

Ako je Vujnovac takav domoljub kako tvrdi Penava, koji je napad na njega usporedio s napadom na Vukovar, zašto onda Vujnovac seli svoje tvrtke izvan Hrvatske i tako uskraćuje porezne prihode toliko voljenoj Hrvatskoj? Ako posluje pošteno, nema razloga napuštati Hrvatsku.

Ako pak bježi odavde, bolje da ode u Međugorje i uloži dolje u hrvatski kraj. Ima dolje još prebjega pa će imati i društvo. Ili se ipak radi o poslovnoj računici u kojoj se gleda kako platiti manje poreza.

Znam da Radića i Vujnovca boli istina koju iznosim jer su novcem “poklopili” dobar dio medija i političara i nije im lako slušati i tog jednog kojega ne mogu ni kupiti ni ušutkati”, ističe Nikola Grmoja.

Foto: Hina