Oglasio se novinar kojeg je Lovren nazvao smradom: Dejane, ništa nam neće ovaj dan pokvarit

Oglasio se novinar kojeg je Lovren nazvao smradom: Dejane, ništa nam neće ovaj dan pokvarit

Novinar Slobodne Dalmacije Frane Vulas detaljno je opisao incident s Dejanom Lovrenom koji ga je nazvao smradom.

Dejan Lovren pobrinuo se da se malo pokvari fešta zbog novog velikog uspjeha Hrvatske i dobro raspoloženje u taboru reprezentacije i među sedmom silom koja je u Dohi. U mixed zoni stadiona Khalifa International izvrijeđao je nižepotpisanog novinara, ali i jednu kolegicu, zbog toga što smo se u euforiji i dobrom raspoloženju nasmijali kada nije stao dati izjavu. Barem ja, kolegica iz nekog posve drugog, nevezanog razloga.

Ono što Lovren nije znao, niti vidio, a što ga nimalo ne amnestira je da je prije njega „odbio” dati izjavu i Andrej Kramarić, ali uz objašnjenje koje je sva nasmijalo. Rekao je Kramarić da stiže Luka Modrić koji će nam „sve reći”. Onda je naletio Lovren koji je davao izjave stranim medijima, pa je i onda i on prošao kraj hrvatskih i srpskih novinara bez davanja izjava, uz odmahivanje rukom.

Ali na pogrešno protumačeni smijeh zbog očito nekih svojih imaginarnih bitki koje već dugo vodi, a čemu smo svjedočili i na ovom Svjetskom prvenstvu, i to i dalje bez nekog uspjeha, izvrijeđao je kolegicu i mene. Između ostalog rekao je da se trebamo sramiti, nazvao me smradom, ali i rekao mi ono što je zaboljelo mnogo više od onog prethodnog.

– Vi se uopće ovome ne radujete!

Tu sam „puka‘” i rekao mu da se samo on ima čega sramiti. Do te rečenice sam mu ljudski pokušavao objasniti da je pogrešno sve shvatio, uz još jednog splitskog kolegu koji mu je uporno govorio da stane na balun, da ne radi scenu potpuno bespotrebno. Zato jer sam valjda budala. Nakon toga sam shvatio da Lovren kao i inače ima problem sam sa sobom… 

Dejane, ništa nam neće ovaj dan pokvarit“, napisao je novinar Frane Vulas.

Foto: Hina