Oglasio se srpski košarkaš Sava Lečić: Djevojčica od 13 godina skočila je na moju ženu i krenula je čupati

Oglasio se srpski košarkaš Sava Lečić: Djevojčica od 13 godina skočila je na moju ženu i krenula je čupati

U utorak navečer oglasio se i SavoaLešić koji je pak iznio svoju verziju događaja, ponukan prije svega onime što su objavili hrvatski mediji te navodi kako se više neće oglašavati. Lešić je Sportalu izjavio:

– Prije ulaska u selo Kosovo pored Knina htio sam obići auto njemačkih registracija koji mi nije dozvoljavao da ga obiđem i prelazio je u moju traku. U tom trenutku dolazilo je vozilo iz suprotnog smjera gdje su sekunde dijelile mene i moju obitelj od katastrofalne nesreće – naveo je za Sportal košarkaš Sava Lešić.

Nakon toga je, kaže, na prvom isključenju stao da vidi zbog čega je ta žena to učinila, pogotovo jer je i ona imala malo dijete u autu, prenosi Jutarnji list.

– Međutim, odmah je krenulo vrijeđanje na nacionalnoj osnovi gdje je ona rekla da smo mi četnici i da joj je muka od nas. Supruga je izašla iz vozila, djevojčica od 13 godina skočila je na nju i krenula je čupati. Razdvojio sam ih, ušli smo u auto, krenuo sam ka našem zaseoku i primijetio da me to vozilo prati i fotografira auto stalno. Kad smo stigli kući, poslije nekih 30 minuta, došla su dva automobila i izašla su dva čovjeka, jedan srednjih godina i jedan mlađi. Tad kreću tražiti po dvorištu auto i kad je mlađi vidio moj auto, krenuo je vikati: ‘To je taj, to je taj‘, a stariji: ‘Ubili ste mi majku ‘95., sad ću vas pobiti sve‘ i krenuo je udariti mog brata – u dahu je rekao Lešić pa nastavio:

– Nakon toga smo odreagirali u samoobrani da ne dođe do većeg incidenta i stariji čovjek je otišao do auta izvući lanac s metalnim predmetom i prvo je udario moju majku, a zatim krenuo ka meni, gdje sam pokušao braniti se bježeći. Nakon toga, dok me ganjao, on je pao, što sam ja iskoristio da ga razoružam i tad se pojavio mlađi koji je napao mene, ali taj napad brat i ja odbijamo, gdje se mlađi povukao odmah, a stariji je nastavio s prijetnjama.

Od tog trenutka mi smo nastojali da oni što prije odu i da se ta situacija završi jer su sva djeca mog brata i mene bila na terasi, vrištala, plakala i bilo je stresno gledati to za sve nas. Na svu sreću oni su otišli kućama, mi smo slučaj prijavili policiji. Bio sam prinuđen dati ovu izjavu zbog svega što je objavljeno u hrvatskim medijima, više se po ovom pitanju neću oglašavati – rekao je za Sportal Lešić.

Foto: Facebook