Otac dvojice pretučenih dječaka iz Vukovara: Pitali su ih jesu li Delije ili Grobari. A onda su ih počeli “drobiti”

Otac dvojice pretučenih dječaka iz Vukovara: Pitali su ih jesu li Delije ili Grobari. A onda su ih počeli “drobiti”

Roditelj dvojice dječaka koji imaju najteže ozljede nakon brutalnog premlaćivanja u Vukovaru ekskluzivno za RTL Danas progovorio je o mučnoj noći kada su njegovi sinovi blizanci pretučeni.

“Moji sinovi su u KBC-u u Osijeku. Još su na oporavku, obadvojica imaju frakture lubanje, lica, hematome. Djeca su u potpunosti polupana. Ovo je bio napad izrevoltiran od huligana i navijača BBB-ovaca koji su došli i pretukli djecu. Ništa drugo. Ovo je zaista sumrak Republike Hrvatske. Moja djeca miješaju ekavicu i ijekavicu i sudionici tog nemilog događaja, ti mladići od 25-30 godina čuli su da moja djeca govore ekavicu. Misleći da su to Srbi, okreću su i pitaju ih – ‘odakle ste, jeste li Delija ili Grobari, navijači Zvezde i Partizana?”, govori otac, javlja RTL.

Potom je nastavio prepričavati kako je krenulo premlaćivanje: “Djeca ne uspijevaju odgovarati, hvataju ih za kragnu i počinju ih drobiti. Ovo nije bila tuča, ovo je bio napad na djecu, maloljetnike, na ovom mostu Jean Michela Nicoliera, nekoga koji je poginuo za demokraciju, djeca padaju u nesvijest od premlaćivanja starijih huligana i završavaju u KBC-u u Osijeku, ja sam pravoslavac i za svoj Božić svoju djecu nisam imao za stolom”, rekao je otac.

Na slici: Ilustracija

Foto: Hina