Ovisnici o kocki na smrt pretukli zaštitara: Jedan ga je udario nečim po glavi

Ovisnici o kocki na smrt pretukli zaštitara: Jedan ga je udario nečim po glavi

Zaštitar automat kluba u Lastovskoj ulici u Zagrebu preminuo je nakon što su ga na smrt pretukli muškarci s kojima se jutros sukobio na radnom mjestu. Kako je objavila policija, nepoznati počinitelji prvo su se posvađali sa zaštitarom, a onda su ga i fizički napali, a sve se događalo u poslovnici igara na sreću oko 5 sati. Napadači su pobjegli, a zaštitar je od zadobivenih ozljeda umro u KBC-u Zagreb.

“Bila su dvojica. Svađali su se i on je njih istukao i istjerao van. Kad se zaštitar okrenuo oni su nasrnuli na njega i udarali su ga. Pao je na pod, udario glavom u rinzol i umro na putu do bolnice”, rekao je jedan od susjeda za 24 sata.

“Bilo je tu puno krvi. Strašno je izgledalo”, rekli su iz susjedstva.

Jutarnji list doznaje kako je riječ o pasioniranim ovisnicima o kocki, navodno s područja Ferenščice, koji u taj klub svraćaju često. Uslijedio je veći gubitak novca na kocki zbog čega su počeli negodovati, a ubrzo su počeli praviti nered u prostoru kluba.

Zaštitar H.M. (35) odmah je intervenirao i pokušao smiriti situaciju, a kako su dvojica gostiju ustrajala u divljanju, pokušao ih je izbaciti van kluba.

“Jednog je izvukao van pred ulaz, a drugi je opirući se izvlačenju udario zaštitara nečim po glavi. On je u padu udario glavom o rub stepenicu uz sam pločnik i krv mu je strahovito počela liptjeti uz glave. Strašne su to bile scene. Sve je snimio videonadzor tako da se svi nadamo otkivanju počinitelja”, rekao je svjedok.

Na slici: Ilustracija

Foto: Hina