Pa je li to moguće: Čak i Velimir Zajec računa na vječnog Mirka Barišića? A evo što je poručio Bobanu

Pa je li to moguće: Čak i Velimir Zajec računa na vječnog Mirka Barišića? A evo što je poručio Bobanu

Velimir Zajec još se jednom osvrnuo što želi napraviti u Dinamu ako postane predsjednik.
Kandidat za predsjednika Dinama na izborima 2. ožujka prokomentirao je u Intervjuu tjedna Media servisa što želi napraviti u klubu.

“Želim donijeti mir u klub i međusobno poštovanje. Namjeravam napraviti jednu piramidu u kojoj će se znati tko ima ovlasti i što će raditi. Novi Statut se više približio navijačima, a bio sam mišljenja da bi klub morao biti u privatnom vlasništvu s privatnim kapitalom, no sad kada sam sagledao cjelokupnu situaciju smatram da bi se klub trebao urediti do kraja, pa ako će jednog dana biti potrebe za privatizacijom, onda može. U ovom trenutku to nije moguće”, rekao je Zajec.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Maja Sever odgovorila psihijatru: Očito ima problema čitati s razumijevanjem. Nisu problem strani radnici nego oni koji ih drže u nehumanim uvjetima

Otkriva i da je Boban dobrodošao, te da bi stao uz Sergeja Jakirovića, javlja Sport klub.

“Boban je uvijek rado primljen i može dobiti ulogu koju god poželi. Tu nema dileme. Ima svojih obaveza, ali u budućnosti, ako bude želio, vrata su mu širom otvorena, kao i svim bivšim igračima koji su malo zapostavljeni. Ja sam uvijek u svojoj karijeri pomagao trenerima i stao sam iza trenera. Tako ću stati i iza ovog trenera dok to on želi.”

Prokomentirao je i potencijalnu suradnju s Mirkom Barišićem. Pričalo se, ako Barišić bude predsjednik, da bi Zajec tada postao sportski direktor. On to ovako vidi.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: VIDEO: Karolina Vidović Krišto: Znate li tko je kriv što je nastao imperij Ivice Todorića

“Nije se o tome razmišljalo. Ako dođe nekakva ponuda, razgovarat će se na široj razini. Ne mogu ja sam o tome odlučivati jer nisam sam u ovoj akciji. Tu ima puno ljudi, navijači su iza nas i njih uvijek treba slušati. Uvijek sam slušao navijački glas, podržavao ga, ali znao sam i kritizirati kada su radili gluposti. Ovo je jedna ozbiljna varijanta i vjerujem da će sve završiti normalno”, dodao je Zajec.