Pernar razgovarao sa Sinčićem i Vladimirom Palfi: On je odvojen od stvarnosti, brani privatni interes svoje žene

Pernar razgovarao sa Sinčićem i Vladimirom Palfi: On je odvojen od stvarnosti, brani privatni interes svoje žene

Živi zid je pred potpunim raskolom. Nakon  što su se cijeli jučerašnji dana međusobno optuživali,  Ivan Pernar je  sinoć kasno posjetio Ivana Vilibora Sinčića i Vladimiru Palfi u njihovoj kući u Zagrebu.  Nije došlo do pomirenja, a kako su protekli razgovori opisao je Ivan Pernar na svome Facebooku.

“Upravo sam razgovarao s Vladimirom Palfi i Ivanom Sinčićem, rekao sam joj da je nakon sve štete koju je napravila ostavka u Glavnom odboru stranke jedini moralni čin koji u ovom trenutku može učiniti.

Rekao sam joj da ima vremena do sutra u 10 sati i da u 11 sati sutra ujutro u Saboru radimo presicu za novinare, ovisno o njenoj odluci zavisi hoćemo li kolega Bunjac i ja ostati u Živom zidu.

Vladimira mi je na to rekla da izvolim izaći iz njene kuće, a Sinčić da su javnost i članovi uz nju. Nažalost, taj čovjek i dalje živi odvojen od stvarnosti. Kao što sam i ranije rekao, sudbina Živog zida u rukama je samo jedne osobe koja i dalje ne vidi ono što vidi ostatak države i uporno ju u svemu podržava bez obzira na sve.

Nažalost, bojim se da su svi naši napori uzaludni i da će ju Sinčić braniti do samog kraja bez obzira na sudbinu stranke jer mu je privatni interes njegove žene iznad interesa stranke i volje 99% njenih članova”, napisao je Pernar.

Foto:Edvard Šušak/Hina