Plenković ponovno Marasa nazvao plačljivkom pa se obratio novinaru Stojancu: Puno ste mi prpošni, bavite se malo tenisom

Plenković ponovno Marasa nazvao plačljivkom pa se obratio novinaru Stojancu: Puno ste mi prpošni, bavite se malo tenisom

Premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković s ATP-a u Umagu odgovorio je Gordanu Marasu na tvrdnje koje je iznio u našem Dnevniku.

Na pitanje reportera  N1 televizije Ranka Stojanca kakvo je stanje u momčadi HDZ-a nakon svih ovih dana, predsjednik stranke Andrej Plenković kaže da je stanje pobjedničko. Na upit je li Miro Kovač ispao iz momčadi, kaže da on igra u Saboru.

Komentirao je i navode Gordana Marasa koje je iznio u našem Dnevniku. “Došao sam na turnir. Stalkeru i plačljivku sam rekao sve što sam imao reći jučer, čovjek očito ima neki problem, ali držimo se sporta.”

Na pitanje o mogućem kandidatu ili kandidatkinji za povjerenika Europske komisije rekao je: “Puno ste mi prpošni za jedan relaxed vikend u Umagu.

Na ponovni upit o izjavi Gordana Marasa o najkorumpiranijoj Vladi u povijesti Hrvatske rekao je: “Gospodine Stojanac bavite se malo tenisom bit će to dobro i vama.”

Za izjavu predsjednika Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatka Mateše da Hrvatska prema Eurostatu najmanje izdvaja za sport u EU kaže kako je njegova Vlada usvojila nacionalnu strategiju sporta i osigurali nikada više sredstava za sport i za HOO koji to kanalizira dalje sportskim savezima. “Činimo sve da sport bude na dostojanstvenoj razini koju zaslužuje.”, ,zaključio je.

Foto: Danijel Sponza/Hina