Plenkovićev HDZ oštro odgovorio “Raspušenku i njegovom mentoru s Pantovčaka”: Još da prestanu varati Hrvate u BiH

Plenkovićev HDZ oštro odgovorio “Raspušenku i njegovom mentoru s Pantovčaka”: Još da prestanu varati Hrvate u BiH

HDZ je na Facebooku komentirao današnju izjavu Mostovog Nine Raspudića. Podsjetimo, Raspudić je u svojoj objavi, između ostalog, rekao da “Plenković besramno koristi tragediju ukrajinskog naroda za bacanje medijskih dimnih bombi kako bi zaklonio kriminal vladajućih”.

Dobro je, Raspušenko je evoluirao i prihvatio, nadamo se iskreno, stajališta koja Vlada Republike Hrvatske ima od prvog dana. Sada ipak, poput nas, govori o tragediji ukrajinskog naroda, više ne optužuje Ukrajinu da je “izazvala Rusiju”, a Ukrajince da sami sebe ubijaju. Više ne slavi Putina i “nepobjedivu rusku vojsku”, više ne opravdava aneksiju Krima. Još samo da prestane, po uzoru na svog idola s Pantovčaka, varati Hrvate u Bosni i Hercegovini dok kao klasični provokator radi za Komšića…”, napisali su, javlja N1.

Podsjetimo, Raspudić je na interenetskim stranicama Mosta objavio tekst u kojem spominje i ruske igrače u Hrvatskoj.

“Perfidni ruski igrači ruše vladu i gurajući zastupnika Zekanovića u sve medije, jer znaju da on svakim pojavljivanjem u kojem napada oporbu, oporbi diže rejting, a srozava HDZ. Samo smrtni neprijatelj, dakle ruski igrač, bi HDZ-u dao i promovirao takvog medijskog odvjetnika.

Plenković besramno koristi tragediju ukrajinskog naroda za bacanje medijskih dimnih bombi kako bi zaklonio kriminal vladajućih. O tome primaju li politički akteri novac iz centara moći bilo s Istoka ili Zapada za protudržavno djelovanje trebaju se baviti službe, a ne vladajuća stranka.

No možda on sam djeluje na daljinski upravljač pa onda misli da svi rade tako”, piše, između ostalog, Raspudić.

Foto: Hina