Pobuna protiv bahatog Milanovićevog prijatelja koji bespravno gradi: Prosvjed podržava i Rade Šerbedžija

Pobuna protiv bahatog Milanovićevog prijatelja koji bespravno gradi: Prosvjed podržava i Rade Šerbedžija

Danas se u uvali Vruja održava Festival bespravne gradnje i devastacije prirode.

Brojne poznate ličnosti, poput Rade Šerbedžije, Dina Rađe i Ede Maajke podržavaju prosvjed protiv uništavanja nekoć prekrasne uvale, a aktivisti i građani prstom upiru u poduzetnika Stipu Latkovića koji stoji iza svih radova na Vruji u proteklih 20 godina.

Već gotovo 20 godina u uvali ruši i gradi poduzetnik Stipe Latković, inače donator u kampanji predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića, piše RTL.

Kad su novinari upitali predsjednika Milanovića za komentar na Vruju i Latkovića, kazao je:

“Ovi zavidni što ga gledaju preko balature, mrze ga i zato što ustvari nešto ima, to rade prvenstveno zato. On ako je kriv, će odgovarati.”

Stoga je Dario Juričan pozvao Milanovića da dođe na manifestaciju.

“Pozivam Milanovića da sa svojim ratnim brodom Učka uplovi u uvalu Vruja, da sudjeluje na Festivalu bespravne gradnje, a nakon toga da otplovi do Albanije i ne vraća se do kraja ljeta”, rekao je Juričan u videu.

Predsjednik Milanović je prije nekoliko dana komentirao spornu Latkovićevu gradnju Evo što je rekao:

“Ovi zavidni što ga gledaju preko balature, mrze ga i zato što ustvari nešto ima, to rade prvenstveno zato. On ako je kriv, će odgovarati”, javlja RTL.

“Ponosan sam na čovjeka koji ima 82 godine, koji nikada nije bio priveden, nije zakonski odgovarao i bavi se proizvodnjom robe. To je mnogo više nego neki paraziti koji ga kritiziraju iz mržnje”, dodao je Milanović.

Foto: Facebook