Pomahnitali policajac iz BMW-a: Mrtva pijan se zabio u ogradu, a onda udario šakom jednog susjeda

Pomahnitali policajac iz BMW-a: Mrtva pijan se zabio u ogradu, a onda udario šakom jednog susjeda

Kako Jutarnji list neslužbeno doznaje, 41-godišnjak koji je jučer na području Susedgrada pijan napravio prometni prekršaj, a zatim teško ozlijedio jednoga od susjeda koji su mu prigovorili, je aktivni policijski službenik koji radi u sektoru kriminalističke policije zagrebačke policije u Heinzelovoj.

Međutim, u vrijeme događaja nalazio se izvan službe.

Kako smo doznali na mjestu događaja, policajac koji se u BMW-u nalazio s jednim svojim prijateljem, velikom brzinom je doletio kroz inače jako usku ulicu Viljevski put, navodno brzinom većom od 100 kilometara na sat.

Riječ je o slijepoj ulici koja je na kraju imala zaštitnu ogradu, no policajac je, ne mogavši se zaustaviti, pogodio ogradu, prošao kroz nju te se zaustavio nakon kratkog krivudanja na livadi iza ulice, nekoliko desetaka metara dalje.

Navodno su mu, vidjevši da nitko ne izlazi iz auta, neki od susjeda pritrčali.

Policajac je, prema tvrdnjama nekih susjeda, jednoga od njih iz čista mira udario šakom u glavu polomivši mu kosti lica.

Ubrzo je pozvana policija te je došlo nekoliko policajčevih kolega, nakon čega je priveden u postaju na kriminalističko istraživanje.

Policajac je, kako neslužbeno doznajemo, u Heinzelovoj zaposlen na poslovima krim tehnike, no nismo uspjeli doznati točno na kojima.

Policija je izvijestila o događaju na svojim internetskim stranicama.

” 1. travnja oko 18.10 sati na području Susedgrada u Viljevskom putu, 41-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 1,40 g/kg, upravljajući osobnim automobilom marke BMW varaždinskih registarskih oznaka prouzročio prometnu nesreću da bi potom došlo do tjelesnog sukoba između vozača automobila i nekoliko građana. Liječnička pomoć vozaču i 58-godišnjem građaninu pružena je u Kliničkoj bolnici Sveti Duh gdje je utvrđeno da je građanin teško ozlijeđen. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Na slici: Ilustracija