Ponovno se oglasio kirurg Hrvoje Tomasović: Komentirao je razgovor koji je pokojni Matijanić vodio s liječnicima i hitnom

Ponovno se oglasio kirurg  Hrvoje Tomasović: Komentirao je  razgovor koji je pokojni Matijanić vodio s liječnicima i hitnom

Doktor Hrvoje Tomasević, koji je izazvao buru u javnosti zbog svojih komentara o pokojnom novinaru Vladimiru Matijaniću, uklonio je spornu objavu sa svog Facebook profila.

“Zbog nevjerojatnih prijetnji upućenih od strane povampirenih luđaka željnih klanja Hrvata i mene osobno maknuo sam post u kojem izražavam sućut preminulom novinaru. Postoji normalno komentiranje i ne slaganja, a ovo sada je prešlo u pozive na linč i moje ubojstvo. Što je previše, previše je! I

Sada molim policiju da pročita sve komentare na portalima koji su zlonamjerno i krivo prenijeli post izražavanja sućuti novinaru i huškačkim naslovima otvorili lov na vještice. Moj post i komentare sam snimio zbog sudskog procesa koji ću pokrenuti. Ovakvo širenje mržnje uz poziv na ubojstvo mora netko zaustaviti. Nadalje sada ja tražim Liječničku komoru da zaštiti svoje članove i mene osobno od ovakvog luđaštva prijetnji smrću koje se otvoreno pišu po portalima i društvenim mrežama”, napisao je doktor Tomasović koji je prije toga objavio još nekoliko komentara.

“Ova suluda hajka na mene s prijetnjama kako me treba dekapitirati, ubiti i zaklati, s govorom iz mržnje potaknuta od određenih medija, s huškanjem HUBOL-a, koji se ulizuje tim medijima i mene osuđuje, a nisu pročitali cijeli post, pa s traženjem očitovanja Liječničke komore- ne znam za što? Isključivo je iz razloga patološke mržnje prema Hrvatskoj i domoljubnim Hrvatima, a posebno još zbog moga članstva u HDZ-u.

Preslušao sam sve snimke koje je preminuli Matijanić snimio i ponovno izražavam sućut obitelji, bez obzira na to što me tako odvratno pljuju gdje god stignu, a gospođica Andrea Topić svojim je postom i govorom mržnje prema meni pokazala svoje pravo lice, moram kazati. U objavljenim audio snimkama nisam čuo ništa što bi se moglo pripisati liječničkoj grešci, ili medicinskom propustu.

Volio bih da se objavi nalaz obdukcije i ustanovi točan razlog smrti i postavljam pitanje: A što ako preminuli nije preminuo od korone, nego, recimo, od iznenadnog infarkta koji nitko ne može predvidjeti, ili moždanog udara, ili neke sasvim treće bolesti, od koje niti jedna nema veze s koronom, a pojavila se slučajno i iznenada, neovisno o razlogu zvanja Hitne i nitko nije kriv za to osim biologije samoga bolesnika”, napisao je Tomasović.