Potraga za Marijanom – Pronađeni dokumenti i mobitel kod mosta Mladosti

Potraga za Marijanom – Pronađeni dokumenti i mobitel kod mosta Mladosti

Zagrebačka policija drugi dan za redom traži Marijanu Seifert (37), pobjednicu Big Brother showa iz 2011. godine, koja je nestala u utorak oko ponoći. Nestanak je policiji prijavio njezin suprug Karlo Seifert, koji je pomoć zatražio i preko Facebooka gdje je podijelio fotografije svoje supruge sa stranice nestali.gov.hr. Zamolio je sve koji imaju informaciju ili nešto znaju da jave policiji. Također, jučer je Karlo kazao kako je policija u posjedu njezinih dokumenata i mobitela. – Kako je policija došla do mobitela i dokumenata nije na meni da vam kažem – rekao je Seifert u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju, a prenosi VL.

No, neslužbeno se doznaje sada kako su njezini dokumenti i mobitel pronađeni kod mosta Mladosti u Zagrebu, a navodno su ih pronašli slučajni prolaznici koji su potom odmah pozvali policiju. Zbog toga se jučer pretraživao detaljno cijeli kvart kao i područje rijeke Save od Mosta mladosti u smjeru toplane. Potraga se nastavlja i danas, za čije potrebe će se podizati i dron.  Inače, Marijana sa suprugom živi u zagrebačkom naselju Savica blizu rijeke.  Podsjetimo, jučer je u objavi njezin suprug otkrio da je Marijana nestala u istoj ulici u Zagrebu na kojoj ima prijavljeno prebivalište.

U trenutku nestanka nosila je kratku majicu boje senfa, sportsku jaknu, tajice crne boje s bijelo-crvenom crtom i svijetle tenisice. Marijana je visoka oko 167 centimetara, vitkog je stasa, ima plavu kosu i zelene oči te nekoliko tetovaža (tetovaža cvijeta orhideja na donjem djelu leđa, glava jednoroga na lijevom bedru, dvije tribal tetovaže na lijevoj podlaktici i desnom gležnju, tekstualnu tetovažu na desnom ramenu i na zapešću desne ruke znak beskonačnosti). – Nestala je tijekom noći, nije ostavila nikakvu poruku niti je bilo ikakvih naznaka da bi se mogla udaljiti iz kuće. Nadam se da će Marijana biti pronađena i čvrsto vjerujem u to! Da barem znam gdje je… Nitko sretniji od mene ako večeras dođe kući – rekao je njezin suprug u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju. Suprugu je posljednji put vidio kada su išli na spavanje, a ujutro kada se probudio ona nije bila u stanu.

Podsjetimo, Marijana je u Big Brother kući odnijela pobjedu te iznos od 104.000 eura. Nakon showa rastala se od supruga s kojim je bila u braku prije afere s Nemešem u showu. Marijana i Nemeš vjenčali su se 2016. godine te ubrzo i rastali, a ona se 2020. godine udala Karla u tajnosti. Par se navodno upoznao u kafiću u kojem je Marijana radila i zajedno žive u Zagrebu. Krajem 2020. postali su i roditelji sina kojem su dali ime Aleksandar i krstili su ga prošle godine u lipnju. Iz prvog braka, u kojem je bila u trenutku kada je ušla u šestu sezonu Big Brothera ima kćer.

Foto: Hina