Potresna objava kćeri ubijene u Sisku: Bila si moj heroj i uvijek ćeš to i biti

Potresna objava kćeri ubijene u Sisku: Bila si moj heroj i uvijek ćeš to i biti

U svom mahnitom naletu Neđad Fetić je ubio Ivanu J. i teško ranio četiri osobe. Ivanina kći Erika se u emotivnoj objavio oprostila od svoje majke.

“Majko moja bila si najdivnija osoba na ovom svijetu.Bila si moj heroj i uvijek ćeš to i bit.Pamtit ćemo te po tvojim ludostima,smijehu i po svemu šta si napravila za sestru,brata i mene.

Srce me boli kad znam da te više nema ali znam da si sada na boljem i lijepsem mjestu i znam da ćeš uvijek pazit na nas i vodit nas na pravi put kroz život. Nema riječi kojima bi opisala svoju tugu i bol jer više nisi kraj mene.

Bila si moja mama i moja najbolja prijateljica kroz zivot🤍Počivala u miru majčice moja”, napisala je Ivana.

Emotivna objava kćeri ubijene

Sudac istrage Županijskog suda u Sisku odredio je u ponedjeljak jednomjesečno zadržavanje u pritvoru u Lipovici 58-godišnjaku Neđadu Fetiću osumnjičenom za ubojstvo, pokušaj ubojstva, nedopušteno držanje oružja i izazivanje požara.

Nakon što je ispitan u Županijskom državnom odvjetništvu u Sisku, pritvor mu je određen radi otklanjanja mogućnosti utjecaja na svjedoke, mogućnosti ponavljanja djela, te općeg zanimanja za slučaj koji je uznemirio javnost.

Njegov odvjetnik po službenoj dužnosti, Danko Kovač izjavio je nakon ispitivanja da se neće žaliti na tu odluku jer smatra da je zbog velikog zanimanja javnosti za taj slučaj bolje da njegov branjenik ostane u pritvoru.

Njegov je branjenik, rekao je, počinio više kaznenih djela – osim što je ubio 45-godišnju susjedu, te teže ili lakše ranio više osoba, izazvao je požar u kojem su dvije kuće i jedan automobil potpuno izgorjeli, a jedna kuća i automobil djelomično.

Kovač je dodao da se danas njegov branjenik djelomično branio, odnosno odgovorio je na neka od pitanja, a izrazio je i žaljenje zbog svog postupka.

O ubrojivosti svog klijenta nije se želio izjasniti, jer je upravo ona jedan od najvažnijih predmeta istrage, koji bi mogao utjecati na sudski postupak i konačnu sudsku odluku.

Precizirajući kaznenu prijavu rekao je kako se njegovom branjeniku na teret stavlja kazneno djelo ubojstva, potom šest kaznenih djela pokušaja ubojstva, jedno kazneno djelo nedopuštenog držanja oružja i eksplozivnih tvari, te dva kaznena djela protiv opće sigurnosti i izazivanjem požara.

Kod okrivljenika, napomenuo je, nije pronađeno dodatno ilegalno oružje. Naime, tereti ga se da je pucao iz poluautomatske puške tzv. papovke, slične kalašnjikovu. Oduzeta mu je i jedna bomba za koju tvrdi da nije bila ispravna.

Na slici: Ivana i njezina kći Erika

Foto: Facebook