Povrijeđeni Ćorić. “Kad napuštate ekipu ne osjećate se najbolje, a nijednu odluku ne bi promijenio”

Povrijeđeni Ćorić. “Kad napuštate ekipu ne osjećate se najbolje, a nijednu odluku ne bi promijenio”

TOMISLAV ĆORIĆ je prije sjednice vlade odgovarao na novinarska pitanja. Pitanja novinara su se odnosila na ministrovu odluku da ode s pozicije, prenosi Index.

“Dojmovi su dobri, pet i pol sjajnih godina raznih iskustava. O gospodinu Filipoviću mogu reći sve najbolje, vjerujem da će entuzijazam, trud i energija koje će uložiti u svoj posao učiniti da da svoj doprinos u vladi”, izjavio je Ćorić.

Odgovarajući na pitanje kada počinje raditi u HNB-u, Ćorić kaže: “O tom, potom”.

“Ostavljam ekipu”

Ćorić je rekao da prestanak rada u vladi donosi i promjenu okolnosti, no da je zagrebački Ekonomski fakultet njegova baza. Oko odlaska iz vlade ima podijeljene osjećaje, jer je, kako kaže, stekao prijatelje.

“U Vladi ostavljam ekipu, društvo s kojima sam 5 i pol godina dijelio i dobre i loše okolnosti, čitav niz trenutaka koji su egzogeno utjecali na naš rad, od covid-krize, potresa, krize Agrokora…

Sve su to situacije koje su utjecale na okolnosti u kojima smo funkcionirali. Stekao sam tu i prijatelje i naravno da se u takvim situacijama kad napuštate ekipu ne osjećate najbolje. S guštom ću pratiti rad vlade i kolega”, rekao je Ćorić.

Po pitanju svog rada, Ćorić kaže da nijednu odluku ne bi promijenio.

Foto: Hina